kaut kas interesants ir Dada galerijā "Centrs". no viņu pašreklāmas: "Par dadaismu bļodā šajā restorānā apmeklētājs gādā pats atkarībā no savas iedvesmas un noskaņojuma. Restorānā nav noteiktu ēdienu, bet ir noteiktas sastāvdaļas, kuras tiek kombinētas dažādos veidos pēc katra gaumes. Apvienojošais elements ir viena no desmit mērcēm. Dadaismam ir raksturīgs nejaušības principa ievērošana, tāpēc ne velti restorāns „DA – DA” dod Jums iespēju radīt savu ēdienu konkrētajā mirklī.
"
Neesmu no nez kādas augstās sabiedrības,tāpēc neko krutu ieteikt nevaru.
Taču,ķīniešu pieminēšana man atgādināja par vietiņu,kur mēs ar mīļo ejam.Saucās-Lielais Ķīnas mūris.Supergardi un cenas arī nav vājprātīgas.Turklāt,mums vnk ļoti patīk tā vieta,attieksme :) Nezinu vai tas ir tas,ko tu meklē...
Biju DaDa brokastis ēst un vē, viss bija eļļains, taukains, kaut ko tādu pirmo reizi ēdu, taču saldais bija garšīgs, saldējumu pasniegt jau nav liela māksla.
Reizēm rodas tāds pats jautājums, kur lai aiziet garšīgi un kvalitatīvi paēd.
Bet nuv viss atkarīgos ko vēlies ēst, kādus ēdienus
paldies meitenes ! (l)
gan bei un thali gan nederēs, jo tur eju ēst parasti, kad slinkums mājās gatavot ! :-D
burga bar esmu gājusi garām, tur izskatījās interesanti, būs jāpapēta i-netā sīkāk. :-)
lielo ķīnas mūri pirmo reizi dzirdu, tas arī būs jāpaskatās. ;-)
man DaDa nepatika, jo man tas bija par dārgu - man negaršo zivis un vsp visi jūras produkti, tāpēc maksāt 4,50 par mazo bļodiņu nebija vērts.
bijām ar darba kolēģēm un secināju, ka ja garšo visas tīģergarneles u.c., tad tas ir izdevīgi - ņemot vērā cik tas viss maksā veikalā.
tā kā DaDa man derēs tikai tad, kad pieradināšu sevi pie zivīm. :-D
Mīļais šeit atrada to vietu:
http: //www.irlaiks.lv/places/eat/restaurants/chinese/article.php?id=21771 (izņem atstarpi tur sākumā)
Vienīgi sadaļa,kas rakstā par bistro minēta,man šķiet,ka vairs nedarbojas praktiski,jo cik esam bijuši tur,tad vienmēr visu smuki no ēdienkartēm pasūtījuši un tā :)
Pačeko to lapu vispār-varbūt atrodi kko citu,kas tev der.