Labvakar :-)
šodien esmu atgriezusies no vietas, kur bija +20 grādi un gandrīz apraudājos izkāpjot no lidmašīnas.
Tagad skatīšos ugunsgrēka sērijas, pāris ir iekrājušās :-D
labs vakars (l) he he, nav aisses, kas uzbliež vakara diskusiju :D bet nu cerēsim, ka viņai iet labi. es saņemu sevi rokās un rīt pēc 2 nedēļu slimošanas eju uz lekcijām... ehh bailīgi biki un esmu tā iekavējusi, reāli ejošā vilcienā jāieliec :%27-( pff un visi uz brīvdienām mani atstās vienu, ehh (t)
Endy, kā pagāja brīvdienas? Noteikti esi pamatīgā šopingā bijusi, ehh, man arī gribas :D
Nezinu vai pa agru jau ir sākt skriet, iespaidojos no 2 skrejošām meitenēm, kas aiz mana loga aizskrēja, tad nu sapratu, ka man arī tas ir jāsāk darīt! :)
Endy, kā gāja Vācijā?Ko sapirki?
vispār čau!
Esmu mājās, šodien smuks laiks bija :) interviju TV atcēla [šovs nenotiks] un pēc tam man piedāvāja interviju žurnālā.
Bet tā visumā normāla diena!
Man dikti kārojas atrast skaistu trencīti, tādu pavasarīgās krāsās, ne tādu bēšu vai melnu, kā lielākoties veikalos piedāvā. Varbūt kāda zina, kurā veicī varētu būt kas tamlīdzīgs? :)
Labvakar, meitenes. (l)
Jauks vakars, drīz dušā un tad jau čučēt.
No rītdienas centīšos būt pozitīvisma iemiesojums, jo apkārt visi ir rūgušpodi, par to es šodien pārliecinājos.
Nepatīkami. :-/
Laikam visi pārdzīvo laiku ārpusē.
Vakars labs!
Jūtos lieliski! Beidzot sajutu pavasari! Lidoju pāris metrus virs zemes. (l) Jūtos pelnījusi šo sajūtu.
Šausmīgi banāli, bet tā nu tas ir! :-D
Tiik savādi..viena mana bijusī klasesbiedrene - māte, domās es domāju, es viņu tikko satiku, vēl nekā nebija.
Skatos galeriju - viņa ar draugu, viņa stavoklī, viņa ar bērniņu :-)