Daudzejādā ziņā man ir paveicies ar dzīvokli, tomēr viens liels mīnuss šai mājai ir tas, ka ir ļoti laba skaņas caurlaidība, pārāk laba. :-/ dzirdam gan kā bērni raud, skraida, kā kaimiņi lamājas, kā skatās TV (reizēm dzird tik labi, ka pat pašiem nevajag slēgt iekšā TV) :-D :-/
Vakar nogurusi un slima gāju gulēt jau agri, pus10, apziņa ka priekšā smaga darba diena, ka jāiet, neatkarīgi no tā, cik augsta būs temperatūra, galva sāp un viss ir slikti. Un te pēkšņi pus10 vakarā dzirdu, ka vieni no kaimiņiem sāk k-ko urbt, ar āmuru dauzīties utt. un tā līdz pus11. Jā, es zinu, ka oficiāli drīkst trokšņot līdz 11iem vakarā! Bet c'mon, kur ir cilvēciskās normas, svētdienas vakarā pus11 nodarboties ar remontdarbiem tā, ka vismaz trešdaļa mājas iedzīvotāju nevar pagulēt.
Vai pret to var kā cīnīties? bieži domāju, ka varētu uzrakstīt moralizējošu plakātu un piespraust kāpņu telpā.
Otra lielā problēma ir tas, ka kāpņu telpa = pīpētava! Esmu kategorisks nesmēķētājs un no cigarešu dūmiem man tiešām paliek slikti, kamēr uzkāpju uz savu piekto stāvu, esmu pievilkusies ar cigarešu dūmiem tā, ka draugs aizdomīgi prasa, vai esmu pīpējusi.. :-|
arī par šo brīžiem uznāk dusmas un atkal prātā doma par moralizējošajiem plakātiem. Negribās arī kāpņu telpā katram pīpētājam sākt lasīt morāli, jo tomēr man te vēl jādzīvo un pārak sanīsties ar kaimiņiem nevajadzētu. Par šo tēmu ar saimnieci noteikti runāt nav vērts, jo viņa pati kūpina kā skurstenis un viņas dzīvoklis allaž ir viens liels cigarešu dūmu mākonis..
jautājums - vai ir likumīgi un tiesiski - pīpēt daudzdzīvokļu mājas kāpņu telpā?
varbūt pa daudz žēlojos, bet esmu slima un īgna, gribās dzirdēt jūsu viedokli šajos jautājumos.