Gribēju zināt vai kāda, kurai nav kompanjone Shopping night pasākumam varētu man pievienoties. Vienai negribas.Esmu pieteikusies stilista un friziera semināros, tā kā mekleju sev kompāniju. :)
Kāpēc tev negribas vienai iet? :-D Ja tu tagad kādu sarunāsi, domā, ka viņa tev būs krietni pazīstamāka par tām, kuras no cosmo būs turpat uz vietas? :-)
Es it kā eju arī uz stilistiem, bet gribētos ātrāk uzzināt, kādi laiki tiem semināriem.
Sveika. Arī es negribu iet viena,kopā tomēr drošāk :) man ir stilista un skaitumkopšanas semināri. Varbūt kāda vēlas iet kopā?
Laiki,manuprāt,no 18.00 līdz 01.00 ;)
Jā, es zinu, ka no sešiem līdz vieniem naktī, bet ko es septiņas stundas lielveikalā darīšu?! :-D Man nav tik daudz naudas, lai tikai iepirktos :-D Pie tam neesmu no Rīgas, man pēdējais autobuss būs vēl pirms vieniem.
Nuu tur manuprat viss pa laikiem buus sadaliits, piem skaistumkopsana tikos un tikos, un katru reizi viens un tas pats tiks teikts, lai visas kas var un grib dzird, tikai dazjaados laikos..
Visas nākam ar kādu cosmo atpazīšanas zīmi un tur arī tiekamies :-D Bet es jau tagad zinu, ka dienu pirms pasākuma un arī 2.aprīlī būs atsevišķs topiks ar līdzgājēju meklētājām :-D
Man ir skaistumkopšana + matu kopšana. Un es labprāt pievienotos jums, lai kopā interesantāk:)
Es gan vairāk gribētu uz stilista un friziera semināru, bet tā samainīt jau droši vien, ka nemaz nevarēs?!