Par dzīvi

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009

Nav jau tā, ka reti eju uz klubiņiem, bet nekad neviens man nav izmaksājis kādu kokteilīti, neviens nekad nav aicinājis dejot... It kā jau nav tik svarīgi, bet citreiz skauž, kad apkārt runā, man izmaksāja to un šito, es nolaidu ar to un sito utml...

Pa dzīvi esmu ļoti jauka, forša, mīlīga, bet nu... tā vien gribētos citreiz būs stervai vai maitai, vai vnk izteikt stingru viedokli, bet nevaru un neprotu... Man jau liekas, ka tās mazliet maitīgās vairāk dzīvē sasniedz...

Esmu apaļa un man liekas, ka tāpēc man neveicas ar vīriešiem, bet nu nezinu... Bet vispār es esmu pateiciga par to, kāda esmu, jo labāk staigāju apaļa, man ir skaistas krūtis, dibens, nekā pavisam tāda kaulaina, bez krūtim, bez nekā... Bet ko Dieviņš devis, to jau diži nevar izmainīt, lai gan cenšos jau ļoti kaut ko nomest, bet grūti...

Es nezinu. Liekas, ka dzīvē, kas trūkst, kaut ko gribās, bet ir tie "Nezinu" periodi, ka es pat nezinu, ko gribu ēst, vilt vai darīt, nerunājot pa lielākām lietām, kā, piemēram, mainīt sevi vai saprast, ko gribu :-D

Vnk kko padiskutejam ;-)

27.03.2011 19:27 |

10 gadi
Reitings 3997
Reģ: 11.07.2009
Man ir līdzīgi, bet es jau esmu samierinājusies ;) Vienīgā atšķirība, ka es neesmu apaļīga, bet normāla.

Man arī nekad neko neizmaksā, ok, dejot īpaši arī neaicina, nav tā, ka es sēžu malā, bet nu jā uzmanību īpašu nejūtu :-/ un vnk man liekas, ka ir tā, ka, ja daba nav devusi to mirdzumu, to auru, kas piesaista vīriešus, tad nu tur neko nevar mainīt, es ticu, ka ir tādas sievietes, kurām vnk nav šī īpašā starojuma un es esmu viena no tām. Tā jau mums vnm gribas domāt, ka katram ir tas īpašais, bet ir jau arī vecmeitas, tās, kas nevienam nav vajdzīgas un acīm redzot es un iespējams tu esam vienas no tām...nejau visiem dzīve rožu dārzs, ir arī tie, kam neveicas. Es to vnk esmu pieņēmusi, ka nekad nevienam nepatikšu un es varu līst no ādas laukā pucējot sevi un darot da jebko, nedarot neko, nekas nemainās. Tā vnk ir un viss, atliek samierināties.
27.03.2011 20:52 |

Reitings 2170
Nu es neteiktu, ka man izmaksātāji rindā stāv. Bet nedomāju, ka esmu resna vai neizskatīga. Tā kā pēc kaut kā tāda nevajadzētu vērtēt sevi.
27.03.2011 20:56 |

Reitings 665
Baiko man tieši tā pat kā tev. :)
Vienīgais, man liekas, ka es parasit radu tādu iedomības un vēsuma priekšstatu par sevi, ka daudziem no manis bail bez maz vai :D Bet tas man ir neapzināti. Sev uzlieku tādu kā mūri, jo bail, ka morāli tikšu sāpināta. Jo vienmēr visu uztveru ļoti personiski..
27.03.2011 21:00 |

Reitings 5625
Baiko, nebaidi mani, es gribu vīru un daudz mazus bērniņus (l) :-D (l)
Es pat gribētu tagad, kaut man ir tikai 22 gadi, bet nesen, 3dienas paauklēju 3menešus vecu zīdainīti un sapratu, ka nu nevar tādas lietas sasteigt, turklāt ko es varu sasteigt - vējš jau neiepūtīs :-D
27.03.2011 21:03 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ja mēs kaut ko vēlamies mainīt savā dzīvē, vai tas būtu izskats, svars, būt gudrākai, labāk dejot tad attiecīgi arī rīkojamies.
Gan jau arī Tu atradīsi otro pusīti, un tas iespējams būs visneidomājamākajā vietā un laikā :-) .
Ja Tev tagad kaut kas dzīvē neapmierina- maini to.
Domā, ka sievietes kas uzkāpušas par karjeras kāpnēm, vienkārši sēdējušas un čīkstējušas, NĒ, viņas ņēmušas un mērķtiecīgi uz to gājušas, domā sieviete figūrīga, skaistiem matiem, šarmanta, kopta ir sēdējusi un gaidījusi ka tāda kļūs, domāju ka gan jau tajā pielika savus pūliņus...
Nekas jau nenotiek ne no kā! :-)
27.03.2011 21:12 |

Reitings 1479
Reģ: 07.08.2010
Es jau arī apaļa kā pasaule,bet es neteiktu,ka nevienam nepatīku. Savulaik daudziem puišiem sirdis salauzu.
Man nav 90-60-90, bet manī ir kaut kas cits.
27.03.2011 21:13 |

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009
Man kokteilis no nepazīstama cilvēka ir atnācis tikai vienu reizi.
Bet es nebūt nedomāju,ka esmu neglīta vai man ir kkādas citas nepilnības.
:-)
Drīzāk ir tā, ka es uz klubu eju ar savu naudiņu, savai atpūtai un ar domu, ka nevēlos tur iepazīties. Reizēm pat speciāli izturos diezgan vēsi ,lai atsitu tāda veida uzmanību.
Arī es esmu jauka, mīlīga utt- un joprojām viena. Bet nav arī jākļūst par maitu, lai kko sansniegtu,ir jābūt raksturam.Un mērķtiecībai.
Vot kādā ziņā apaļa? Es vienmēr esmu kompleksojusi par savu augumu, oo,modeles, tādas jau vīriešiem patīk. Bet tagad manas domas ir manijušās, jo saprotu, ka nevajag dzīvot pēc standartiem, jo vienmēr būs kāds kurš uzskatīs, ka esi skaista.
Man šķita, ka man ir liels dupsis, un krūtis ne tādas kā manām draudzenēm, izrādās, tagad esmu sapratusi,ka man ir ļoti veselīga,sexīga figūra, es saņemu komplimetus. Un mani tas priecē. Protams, es regulāri trenēju vēderu, mkautvai mājās uz paklājiņa,(lai izvairītos no "ronīsiem un riepiņas:" eju paskriet, un ēdu VISU ko sirds kāro, tikai mazākos daudzumos:).

Sāc iemīlēt pati sevi, tad arī citi to darīs, un tici man tu to uzreiz jutīsi:)
27.03.2011 21:29 |

Reitings 5625
Paldies par atbildēm, tāds kā mazs uzmundrinājums un stimuls :-)
27.03.2011 21:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)