Vīrieša bērns

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009

Kādai ir bijis, ka draugam ir bērns? Kā tikāt galā un vai spējāt vispār to pieņemt? :D

26.03.2011 23:04 |

Reitings 1655
Reģ: 27.08.2010
Un tieši tā, uuuu! Mēs visas, protams, varam būt tagad pārliecinātas, ka esam satikušas savu īsto un vienīgo, ka apprecēsimies, tad tikai uz mūžu... Jā, kas tad veido to vientuļo sieviešu statistiku, ja ne mēs pašas? Par to, kas notiks ar mums rīt, nav droša neviena. Šodien jau kopā ar mīļoto un bērniem, rīt jau viena un pamesta. Skarbi, bet fakts. Pārāk daudz tādu piemēru apkārt, lai es dzīvotu ilūzijās, ka visi pāri ir laimīgi līdz mūža galam.
27.03.2011 13:12 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nevajag šokēties.
:-D :-D :-D :-D :-D

bāc, kā var nemīlēt tos mazos rupučus, ir tik forši sestdienas rītā klausīties kā kaimiņu bērneļi brēc aiz sienas. un tad pilnīgi vairs gulēt negribas, jo esmu pozitīvu emociju pārņemta un uzlāda ar enerģiju visai dienai, kaut arī aizgāju gulēt ļoti vēlu....bet šīs tīrās un maigās dvēselītes...ah, kā man patīk, ka nesamaitatie bērni manu māju izrotā ar sienu zīmējumiem. nevajag nemaz apmeklēt izstādes.love!!!!!!!!!!! (l) 1 (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l) (l)
27.03.2011 14:41 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es nesaprastu ka var cilvekiem dzivnieki nepatik, jo tie tiesam nav launi, bet berni. tas vnk liecina par aprobezotibu.
27.03.2011 14:42 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Mani vairāk šokē attieksme.meitenes tikai atbildēja uz jautājumu.kas tur tik slikts?Varētu padomāt,ka šim jautājumam bija tikai viena(un vispareizākā) atbilde,kuru drīkstēja rakstīt.Turklāt,manuprāt,labāk ir apzināties,ka nespēs to bērnu pieņemt un nebūt kopā ar to vīrieti,nekā pa varītēm ciesties un žēloties visu laiku par to situāciju draudzenēm.
27.03.2011 14:49 |

Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Mana mamma sāka dzīvot ar tēti kopā un viņam jau bija bērns, sanāk, ka mamma izaudzināja kā pašas dēlu. cik atceros bērnībā bija problēmas ar tēta bijušo sievu, vienu reizi brālis gāja uz veikalu un tika nolaupīts un 2 dienas turēts tās sievietes mājā. Nu jāskatās kāda situācija, bet bieži vien visādas problēmas gadījās, tas jau vairāk tā bernībā :-) Tagad viss kārtībā, bet viegli nav ;-)
27.03.2011 14:52 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Mani gan šokēja tie komentāri, kur bērnu ienīst no citas sievietes, vīrietis uzturētu kontaktus ar ex sievu, kā tā var (lai gan aktuālakā problēma šajā portalā ir vīrietis sazinās, satiekās ar bijušo, vīrietis bijušajām stāsta par intīmām lietām utt. un tur vairums saka, ka tas ir Okey), un par naudu tas ir vispār..., ka viņam jādod bērnam naudu, tātad mums paliks mazāk, šausmas...
Nē nu es savu viedokli nekādi neuzspiežu, bet tādā kontekstā to pasniegt, ka vīrietis tās ir nekam nederīgs ar bagāžu, tad jau arī sievietes vientuļās māmiņas ir galīgi garām, lai gan atklāti runajot cik no jums meitenes mammas ir vēljoprojām kopā ar jūsu tēviem...
Un vai šāda attieksme nav tā pati sakne, kad bērni stāsta par vardarbību ģimenē, kad patēvs, pamate ienīst un sit, sakūda pret tēvu vai māti, tāpēc ka tu neesi viņa vai viņas auglis, tu esi nīstāms, tu esi slogs un nekam nevajadzīgs. ;-)
27.03.2011 15:11 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Berns nebuutu probleema, probleema buutu berna maate, kura zvaniitos un bojaatu gariigo
27.03.2011 15:16 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
saara1984
Piekrītu.
Bet tāpēc ir dota mute ,lai runātu un izteiktu savu viedokli, arī man ir bijuši gadījumi, ka bērna māte sāk par daudz šefot, tad nu arī ņēmu un apklusināju viņu...galu galā tās ir manas attiecības un es neļauju nevienam tās bojāt, pat ja tā ir vīrieša bērna māte.
27.03.2011 15:26 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Aha, ka tik nesanāk otrādies kādreiz dzīvē - palikt pašām vienām ar bērnu/iem (un tas nav nekas neparasts).
Lasīt bija neomulīgi, jo egoisms un citas sliktas īpašības uzdeva toni.

Agrāk domāju, ka man tā būs problēma, bet iet laiks, pieredze un prāts-tā dzīvē gadās un, ja gadās, bērniņš nav nekāds traucēklis, kur nu vel vainīgs un viņu jāienīst. Kā var tādu kaut ko uzrakstīt. Tpu.

27.03.2011 15:34 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
Par taam beernu maateem runaajot un par to apklusinaasanu ir taa, ka ir cilveeki , kurus nav pa speekam pielikt pie vietas, un kas tiisaam bojaa attieciibas..
27.03.2011 15:36 |

Reitings 209
Reģ: 07.06.2010
Nespētu būt tādās attiecībās. Bērni man ļoti nepatīk. Nevarētu pieņemt, ka ir svešs bērns, kas vienmēr būs, ja ne pa vidu, tad turpat blakus.
27.03.2011 15:38 |

Reitings 58
Reģ: 14.03.2011
Man ir šāda pieredze. Drīz jau būs 4 gadi kopš dzīvoju kopā ar vīrieti, kuram ir bērns. Ar bērnu viss ok - abas viena otru pieņemam. Bet psiholoģiski ir ļoti, ļoti grūti. Būtu zinājusi nekad nebūtu uzsākusi šādas attiecības!!
Bērns gandrīz visu laiku dzīvo pie mums. Tev vnk ir jārēķinās, ka vīrietim bērns vnm būs pirmajā vietā un vis vairāk vai mazāk notiks pēc bērna prāta un tam pakārtoti. Lielākā daļa spēka un enerģijas (protams, arī mīļums) tiks dots bērnam un priekš sievietes neatliek gandrīz nemaz.. :-( Un protams, seksuālā dzīvē tiek nenormāli iespaidota un pakārtota.. (t) Un vsp.. gandrīz nekad nevariet pabūt divatā, 6dienu rītos vnm ielien gultā pa vidu, ja samīļojamies - lien pa vidu, utt. Tas ir smagi. Vnk ir jāizlemj vai vīrietis ir tā vērts. Un vēl viens mīnuss - bērns māte. Tu nevari izveidot normālas attiecības, ja visu laiku notiek kontakts. Un vīrietim bieži vien ir grūti nolikt ex pie vietas, jo izjūt ļoti lielu vainas apziņu, ka ir pametis vienu ar mazo....
Lūk tā.. :-/
27.03.2011 15:40 |

Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
saara1984
Man nav problēmu viņai atgādināt par manu eksistenci, ja pārāk daudz atļaujas, tāpēc jau es esmu tā sliktā...ka neļauju kāpt sev uz galvas.
27.03.2011 15:40 |

Reitings 800
Reģ: 10.10.2010
Nelasīju visu diskusiju, bet vispār intereanti, ka tik daudzas pret vīrieti ar bērnu. :-O
1.Zinot, cik daudzi pāri mūsdienās šķirās, neprāts lolot tādas ilūzijas. Tad jau sanāk, ka pēc neveiksmīgām laulībām, kurās radies bērns, var iet klosterī. Kāpēc man šķiet, ka vīrieši labāk pieņem otras puses atvases?
2. Ja vīrietis rūpējas par savu bērnu no iepriekšējām attiecībām, tas liecina par viņu tikai labu. Drīzāk jāvairās no tādiem, kas pamet ligzdu un aizlaižās.
27.03.2011 15:44 |

Reitings 115
Reģ: 29.08.2009
Kā man riebjas šīs tēmas, bet vismaz es saprotu kpc tēva draudzene ir tā uzēdusies uz mani, lai gan man viņa ir pilnīgi vienaldzīga! :-)
27.03.2011 15:49 |

Reitings 576
Es zinu vienu vīrieti, kam reiz bija attiecības ar sievieti, kas lika izvēlēties viņa vai vīrieša divi bērni! Nu, kā kaut ko tādu var darīt?! (e)Man liekas, ka normāls cilvēks izvēlas bērnus.
iedomājieties, ja sieviete būtu panākusi, ka viņš vairs nekontaktējas ar bērniem, cik gan viņa ir stulba būdama kopā ar tādu vīrieti, kas tā spētu izdarīt. Man liekas izcili stulba.
27.03.2011 15:54 |

10 gadi
Reitings 5929
Pati prasu, jo bija/ir aktuāla šāda situācija. Domāju, ka meitenēm grūti atbildēt objektīvi, ja nav to uz ādas izjutušas.
Protams, bērniņš ir svarīgs un sliktāk būtu, ja viņš ignorētu savu pagātnes "kļūdu", ja tā var teikt, bet tā tomēr ir baigā nasta... Ja vīrietis daudz strādā, reti var aiziet kaut kur divatā, + finansiāli ir grūti, tad ir diez gan škrobīgi, ja visu brīvo laiku aizņem sīkais, tāpat arī brīvos līdzekļus. Nu nav tas viegli, nav. Jābūt iespējams ļoti īpašam vīrietim, lai sieviete nejustos nesvarīga. Un, jā, tas, ka pašas dāvātais bērniņš vairs nebūtu pirmais, arī tā škrobīgi...
27.03.2011 16:44 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Nu ir jau saprotams ka daudzas to negribētu un nav pieņemams, bet kā var teikt ka noteikti ienīstu to bērnu? diez par ko? kur vispār tas bērns ir vainīgs?
Un smiekli nāk ka visas te baigi sapņo ka apprecēsies ar to īsto un vienīgo uz mūžu un būs tās pirmās kas dāvās to atvasi.
Vnk nesaprotu no kurienes tas lielais naids visām pret tiem bērniem, kaimiņienei viens bļauj vislaik? tak cilvēks visu dzīvi nav zīdainis.
Un jā, egoisma pakāpe te ar dažām ir.....un vel ar to lepojas.
27.03.2011 22:19 |

Reitings 118
Man nebūtu nekādu problēmu, tāpat arī, ja bērns dotos, piemēram, pie mums. Arī bērna vecums nebūtu šķērslis, man, piemēram, neapgrūtinātu pieskatīt arī mazu bērniņu. Tā ir cilvēka, kuru mīlu daļiņa, tādēļ nedomāju, ka spētu šo bērnu nepieņemt vai vēl ļaunāk - ienīst.
Pluss, ja vīrietis rūpētos par savu bērnu, maksātu alimentus, piedalītos audzināšanā arī pēc šķiršanās ar ex, man tas liktos tikai pozitīvi un noteikti manās acīs liecinātu par labu šim vīrietim.

Dzīvē taču gadās dažādi, saiet, piedzimst bēbītis, nesagāja attiecībās, izšķīrās, satika citus. Bet tas jau nenozīmē, ka iepriekšējai dzīvei, it īpaši, ja tajā ir bērns, jāpieliek punkts.
27.03.2011 23:04 |

Reitings 1466
Reģ: 26.09.2010
Manam draugam ir divi dēli, bet viņa bijusī sieva nezvanās un nebojā mums garīgo, arī ar bērniem viss ir labi un esmu tikai priecīga, ka draugs par viņiem rūpējas, uztur, jo tas nozīmē to, ka arī par mūsu bērnu rūpēsies un ir liels pluss.
27.03.2011 23:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits