Izlasīju. Varu tikai piekrist par mūsdienu ''populārajiem'' gabaliem. Ja godīgi, es tos pat vispār neklausos, kādu reizi pa dziesmai esmu dzirdējusi un tas arī viss - nepaķēra un vairāk to klausīties negribas. Citādāk ir ar jau Taviem pieminētajiem vecajiem gabaliem - Queen, Survivor, Ac/Dc, Aha! Ok, tas nav pops, bet tā ir Mūzika. Parauj, paķer, sauc kā gribi.
Un tomēr mana mīļākā grupa ir The Calling, pilnīgi bez šaubām. Klausos jebkuru dziesmu - patīk! Ieklausos vārdos un gribu klausīties vēlreiz.
Ja vēlos mierīgāku un romantiskāku noskaņu, nepārspējams priekš manis ir Richard Marx. Bet atkal - vecās dziesmas, jaunās īsti neesmu dzirdējusi, bet vajadzētu paklausīties.
Ā un tas viss, ne tikai saistībā ar ārzemju mūziku ir sakāms. Arī no Latvijas mūziķiem un grupām, man tā pa īstam patīk tikai PV un Tumsa. Visi jaunie - nu... varbūt kādreiz kaut kas mainīsies un viņi piedzīvos baigo izaugsmi, bet pagaidām tādu citu nav, ko varētu klausīties nonstopā visu dienu. Nav dziesmu, kas būtu palikušas prātā ar kaut ko. Jā, man var iepatikties, protams, arī kāda cita izpildītāja dziesma, bet pārsvarā ir bijis tā, ka iepatīkas - paklausos pāris dienas - un aizmirstu. Bet PV un Tumsas mapītes manā telefonā ir nemainīgas (ja mainīgas, tad tikai ar pievienotām dziesmām) jau kopš mana telefona pirmsākumiem. :-D
P.S. Aizmirsu Līvus. Tos tā īpaši neklausos, bet arī ļoti patīk. Un atkal - vai tā ir mūsdienu mūzika? Nē - tie atkal ir vecie, labie...