obligāti jāliek (konkrētajā gadījumā uz LR Satversmes 5.pantu, norādot pilnu nosaukumu, kur/kā skatīts,respektīvi adresi, kur elektroniski pieejams un kad skatīts-datums)
Reformatore tas viss parādās izmantotajā litertūrā.
Baiko man tas pats man diezgan daudz citēti dažādi likumi darbā, un jasalikšu visiem atsauces tad, nu es zinu, ka man darbs mainīs lapušu skaitu, un darbu nebūs viegli lasīt :-D
Atsauce ir jāliek, un jāatsaucas nevis uz internetu, bet gan Latvijas Vēstnesi vai kācu citu, kur pirmo reizi publicēts, to var redzēt likumi.lv, tur augšā parādās kurā gadā un kurā nummurā publicēts. ;-)
Atsauce ir šāda: Latvijas Republikas Satversme. / Pieņemta Latvijas Satversmes Sapulces kopsēdē 15.02.1922.; stājusies spēkā 07.11.1922.; ar grozījumiem, kas pieņemti līdz 31.05.2007. // Latvijas Vēstnesis, 01.07.1993., Nr.43.- http://www.likumi.lv/doc.php?id=57980
Un nekad neraksti nosaka, ka, jo veidojas nesmukums nesa[ka, ka]. Raksti: noteic, ka; noteica, ka; paredz, ka.
Attiecīgi manis norādītajā atsaucē ir ietverts viss - kas par likumu, kad pieņemts, kur un kad publicēts, kad pēdējie grozījumi, un kur tu pati apskatījies (respektīvi likumi.lv adrese). :-) Ja skaties grāmatiņā tad tur būtu jāraksta, kad viņu izdevis un pants kurā lapā :-)