Emanuellle, es noskatījos video kā viņi ar delfīniem izrīkojas.. Un vispār-cik šī tauta ir nežēlīga savā dzīvesveidā. Uzdūros arī filmmiņai, kurā kā kādā komentārā bija rakstīts "Staļins un Hitlers blakus tik bāli stāv." (par karu mocībām).
Es nezinu tiesi par video-bet zinu,ka japani nogriez spuras haizivim,varbut citam ari(delikatese)un palaiz okeana atpakal!Zel tiesam,jo ta ir mocisana!Ari delfinus nogalinaja...! (s)
Ne jau viņi vienīgie, kas ir nežēlīgi pret dzīvo radību. Pietiek pabraukāt pa Latviju, lai ,piemēram, redzētu kā gotiņas moka fermās. Es tikai vēlreiz guvu apstiprinājumu, ka būt veģitārietim ir pareizākais ceļš.
Svētā, bet vai nav tā, ka tu jau neredzi to dzīvieku, kuru apēd (nu mēs apēdam) un tas neliekas tik šausmīgi, jo ja mēs neapēdīsim, tad to gaļu kā vecu izmetīs miskastē, un dzīvnieciņš būs nogalināts lieki?? :-/
+recepti gribu :D
Svētā, protams, nav vienīgie.. :-/
Bet, ja man kāds garām vilktu pa zemi dzīvnieku,kurš vel mokās..
Protams, es tur neko nemainītu, bet es nespētu dzīvot tādā vietā, kur spīdzināšana ir ikdiena.
Un sava taisnība ir par to gaļas neēšanu.
Bet, ja to dzīvnieku lemts kaut, tad, lai to dara humāni, ātri, bez sāpēm (es gan reāli tik un tā nespēju iedomāties-kā tas iespējams, bet nu).