esošā kolēģe uzmācās

Reitings 9
Reģ: 24.03.2011

Sveikas!

Uzzināju, ka manam draugam uzmācās kolēģe.

Esma kopā jau gadus 4, no kuriem dzīvojam kopā 3. Pēc viņa teiktā, šī koleģe viņam visu laiku raksta un aicina uz randiņiem, kaut gan atklaju, ka viņš viņai arī atbild uz sms, ir bijuši "arlabunakts" vēlējumi, un apspriestas citas ikdienas situācijas. Es teicu, ka man tas ir nepatīkami. Satikties ārpus darba viņs ar viņu netaisās. Kolēģe ir lietas kursā par mani, ka arī dzīvojam kopā. Ko man vajadzētu darīt ? Vai uztraukumam ir pamats?

24.03.2011 13:34 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
kādam tas ir flirta līmenī, citam tas parādās arī darbos.
Ja Tavam puisim ir vēlme tikai pašapliecināties, tad domāju, ka lielam uztraukumam nav pamata. Bet Tu jau nezini, kas darās viņa galvā. Varbūt sanāks līdzīgi kā Landai.
24.03.2011 15:25 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Fiducia un galvenais, ka es biju 100% pārliecināta, ka viņš man neko tādu nenodarīs, jo pats bija sākumā teicis, ka viena kolēģe viņam izrāda uzmanību un, ka viņam tas nepatīk, bet redz kā beigu beigās sanāca. Cerēsim, ka autorei viss beigsies labi, ka draugs paliks uzticīgs.
24.03.2011 15:31 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Kā jau visas te raksta ir divu veidu varianti. Labākajā gadījumā, tā tiešām ir iespēja sevi apliecināt tavās acīs, ka redz viņš patīk arī citām, un tādā gadījumā vnk ignorē to visu, esi pašpārliecināta par sevi un nepievērs uzmanību sievietēm, kuras velta uzmanību tavam vīrietim ;-) lai jau papriecē acis, tā pat viņš ir tikai tavs ;-)
24.03.2011 15:37 |

Reitings 995
Landa, negribu pat iedomāties, kādas ir sajūtas, saņemot tādu vēstuli. Pretīgi no tava ex puses.
Par to, ka es pati neesmu krāpta, esmu diezgan pārliecināta, jo man ir bijušas divas nopietnas attiecības, kurās pirmais draugs bija pārāk nekomunikabls, lai iepazītos ar kādu sievieti. [ :D ] Tagadējais draugs mani šobrīd nekrāpj, to es redzu pēc viņa attieksmes pret mani. Bet zinu, ka viņam darbā no sieviešu kolēģēm ir diezgan liela piekrišana, turklāt zinu, ka, pirms mēs iepazināmies, viņš savu bijušo krāpa ar kādu no kolēģēm. Vispār šis liek aizdomāties-vai cilvēki mainās? Vai krāpēji spēj no tā atradināties?
24.03.2011 15:43 |

Reitings 1607
Reģ: 26.05.2010
Fiducia, sacīt jāsaka, kā izrādījās, viņš mani bija krāpis ar divām vienlaikus un tad tā tālāk, šajā gadījumā nezinu vai cilvēks varēja mainīties, jo pagāja vairāki gadi, viņš atkal man rakstīja utml, jo redzēja, ka es esmu laimīga tagadējās attiecībās un viņam tas noteikti grauza. Tomēr par šo cilvēku negribu neko sliktu teikt, jo par mirušajiem sliktu nerunā. (t)
Bet ko es varu ieteikt - labāk nedomā par to vai tagadējās attiecībās varētu nokrāpt, jo ar domām mēs bieži vien piesaucam to, ko pašas nevēlamies. Un labi vien ir, ka manam puisim tagad darbā nav sievietes - kolēģes :D Bet ir bijis nepatīkami, ka manas prombūtnes laikā viņš sarakstījās ar kādu citu (no saviem kursiem), tas man lika baidīties, jo domāju, ka pagātne varētu atgriezties, bet nu cerēsim, ka tā tas vairs nenotiks.
24.03.2011 15:48 |

Reitings 995
Viss ir atkarīgs no izjūtām. Pati neesmu eņģelis, krāpu savu ex. Ar tagadējo draugu nav bijusi pat doma par krāpšanu. Gan jau ar viņiem ir tāpat..
24.03.2011 15:53 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ja vins vinai atbild uz sms, tad tev nav jegas uztraukties, jo tavs milotais ir pretigs nilzirgs, kam patik sada veida uzmaniba, vins vinai ar tam sms atbild un, iespejams, ir potencialais krapejs.
24.03.2011 18:03 |

10 gadi
Reitings 1237
Reģ: 15.12.2009
oi neeeeee,tikai neliec zvanit.. pati sevi par muļķi pataisīsi!
man viena histēriķe, kura kopā ar man labu draugu, lika viņam viņas klatbūtnē zvanīt man un teikt, ka lai beidzu uzmākties!!! ( vnk draudzīgas attiecības,šad tad sarakstījāmies,kā pirms viņam draudzene uzradas).
smējos es, jutos draņķīgi, jo teicu,ka es jau neesmu devusi iemeslu , lai viņa tā domā.. viņs apstiprināja un beigās jutās pats vainīgs šajā muļķīgajā situācija.

ilgi viņiem attiecības neilga.

greizsirdība ir ok,ja tā ir vietā,tas parādā,ka ir svarīgs puisis, bet
tā arī liecina par pašpārliecinātības trūkumu- Tevi tā pazemo,bet kolēģei,kura iespējams arī uzmācās cels pašapziņu un pašvērtējumu. neliecies traucēta, ja uzskati, ka kkadas sekretāres sms var sašķobīt Jūsu attiecības,kuras ir mierigaa gultnē. ja brūk ,tad sabruks jebkurā gadījumā/.
24.03.2011 18:25 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Pasaki, ka tev arī raksta kursabiedrs/kolēģis/kaimiņš, gan jau paliks greizsirdīgs un beigs sarakstīties ar uzmācīgo kolēģīti :D
24.03.2011 20:09 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Un, ja teiks, lai beidz sarakstīties ar savu pielūdzēju, atbildi, ka ņem piemēru no viņa ;)
(par pielūdzēju sarunā kādu draudzeni, lai sūta tev sms, vai vēl labāk uzzvana, tik ieraksti citu vārdu telefonā) :D
24.03.2011 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits