Cik vajag jaunai dzīvei

Reitings 2130
Reģ: 29.06.2009

Man ir dīvains jautājums -

Cik naudas Jums vajadzētu jaunas dzīves sākšanai? Var jau teikt - trillions :)

Bet es domāju tieši minimums, lai jūs nejustos pavisam nedroši. Jaunā dzīve tas ir - kaut kā sava (biznesa, kopbiznesa) sākumam, jaunā darba meklēšsnai , aizejot no iepriekšeja, aizbraukšana, kaut vai karjeras trenera ampeklēšanai. Nju cik Jums vajadzētu būt makā (bankā:)), lai nebūtu sajūtas "esmu piesieta mājām, darbam, vīrietim tikai tāpēc, ka tā ir drošāk, izdevīgāk :))

Tas ir vajadzīgs tieši man, kaut kā jauna sākšanai (bieži pēdējā laikā raudu šeit, ka kaut kas ir jādara, jāmaina utt.)

23.03.2011 17:04 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Godīgi, es melotu ja teiktu, ka man nevajag naudu, bet tīri priekš sevis es gribētu šo naudu nopelnīt nevis saņemt no plika gaisa, jo lielāka vērtība ir naudai ko pats nopelni, nevis tai ko saņem tāpat "jaunas" dzīves uzsākšanai, skaidrs ir viens lai cik liela summa tā nebūtu dzīve no tā mainītos tikai no materiālā viedokļa uz to momentu, tā visdrīzāk arī ātri pazustu kā nebijusi...
Es gribētu drīzāk iespējas, vairāk karjeras iespējas, un caur šīm karjeras iespējām nopelnīt naudu lai varētu veidot biznesu, lai varētu ceļot, nopirkt labu auto, dzīvokli utt...
Un jaunu dzīvi es nemaz negribētu sākt, es gribu turpināt esošo!!! ;-)
23.03.2011 18:13 |

Reitings 995
Reģ: 03.12.2009
Katram sākt jaunu dzīvi nozīmē ko citu. Kādam tas ir nokrāsot matus citā krāsā, kādam pārvākties uz citu valsti.
Šobrīd mani apmierina līdzšinējā dzīve. Citi mani apskaustu, bet pati zinu, ka esmu pelnījusi un varu daudz vairāk.
Lai es uzsāktu jaunu dzīvi, man būtu vajadzīga ļoti liela summa. Man jaunas dzīves uzsākšana nozīmētu jauna biznesa radīšanu.
Uzskatu, ka šī summa ir atkarīga no katra cilvēka ambīcijām un tikai.
23.03.2011 18:43 |

Reitings 164
Reģ: 27.08.2009
man tieši bija tāda situācija, bija iekrāti 5000, no kuriem četrus arī veiksmīgi iztērēju :-) varbūt ja rūpīgāk būtu plānojusi pietiktu ar mazāk
23.03.2011 19:15 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015
Ms.Elissa-pec visa spriezot, es varu teikt-tevi tiesam Dievs mil!
23.03.2011 18:00 | nos
Cataleya ieprieksejais niks
25.02.2018 22:21 |

Reitings 23705
Reģ: 26.08.2015

Reitings 1330
Reģ: 29.10.2014
Atkarībā, kā saprot terminu - jauna dzīve. Man piecus gadua atpakaļ pietika ar simtnieku, kad iesāku pilnīgi jaunu, dzīvi. Pametu toreizējo puisi, līdz ar to arī darbu, dzīvesvietu. Taču jau laicīgi nokārtoju , kur doties un ko darīt.
26.02.2018 00:15 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits