Labrīt.
Naktī kādas 100x cēlos augšā. Tagad domāju,ko lai taisa brokastīs,bet izdomāju,ka tāpat taisīšu vecās labāk kroketes, jo man mājās ir viss,kas tur nepieciešams+vēl siera mērce.
Citādi būtu jāiet uz veikalu. Bail,ka neaizpūš vējš. Lai gan...mani jau tiešām neaizpūstu. :-D :-D
Labrīt :-) esmu it kā pamodusies jau no 6:30, bet visu laiku vārtījos pa gultu, ēdu brokastis un vnk slinkoju kopā ar draugu :-) tagad vajadzētu aiziet uz treniņu, jo vairākas dienas nevarēšu aiziet. Rīt projām braucu! 8-)
superīgs laiks un noskaņojums arī (l)
"laiks kolosāls"??? :-D Es laikam esmu citā pasaules malā, jo man te tāds vējš pat vētra varētu teikt, ka no kājām gāž nost, ne mājas durvis atvērt var ne garāžas durvis, ne kājās uz ledus nostāvēt, jo reāli pūš prom! (e)
Ak, jā labrīt! :-D
Ņamsi, tu kā pavārmeitene iesaki man kautko ātri pagatavojamu un gardu priekš vakariņām mums ar vīrieti! :-D Cepenes man nav! (t)
Knīpa, izvāra kartupeļus, sastampā. Pieliek klāt olas baltumus (3olas), sāli, čut-čut pipar, miltus es arī bišķi pieliku.
Nu tad samaisīju un taisīju mazas piciņas, apvārtīju rīvmaizē, tad olas dzeltenumā,tad atkal rīvmaizē un uz pannas.
ņamma.
Ar nepacietību gaidu dienas beigas, jo tad ar kolēģīšiem laidīsimies uz Hotel Jūrmala SPA, izbaudīsim jauku un reklasējošu atpūtu, jo tiešām kaut kā galīgi vairs nav spēka! :)
Mans rīts šodien iesākās vēl pirms modinātāja. Pamodos no spožās saules, kas bija izlauzusies caur žalūzijām. Noskaņojums lielisks, enerģijas daudz un darāmā arī netrūkst.
Šodien vīrietim jubileja. Vakarā pasvinēsim, tāpēc es jau tagad nevaru vien sagaidīt darba dienas beigas.