Ņam ņam, man patīk tas, ko Tu iedomājies! Es vakar vīrietim piedziedāju pilnas ausis, ka esmu jau atradusi sev līdzskrējēju (l) Tagad tikai nepazaudēt entuziasmu, bet, pēc pieredzējušu skrējēju stāstiem spriežot, lūzumam būtu jābūt tuvāko nedēļu laikā. Galvenais nepadoties :-)
Labrīt!Šorīt priecājos, ka man uz palodzes jau loki un salāti no zemes sāk parādīties :) Neesmu vēl saņēmusies iziet laukā bez cepures no rītiem, puisis jau ieņirdz par mani, ka rudenī nevarēja pierunāt likt galvā, a tagad kā saaugusi :D
Vēl tiku pie jaunām pavasara kurpītēm, tā vien prasās ātrāk uzvikt (l)
jā, tas galvenais..man jau šodien arī pavīdēja doma neskriet, bet tad iedomājos, ka drūmā laikā man būs vēl grūtāk saņemties, tāpēc jāizmanto šitāds, cik vien var :-) Galvenais to visu gabalu vispār izturēt. Bet Tev ir "treneris", man vilcējs/palīgs, mums izdosies! :-) (l)
Man, piem, šogad ir rekords, citus gadus mana apņemšanās skriet beidzās ar kādu nedēļu ilgu paskriešanu.. :-D
Pelite, man tas pats, man jau nedēļu tās kurpītes gandrīz acu priekšā, ik pa laikam "uzmetu aci", spīdzināšana tīrākā! :-D bet es tā dzirdēju, ka nedēļas nogalē atkal aukstumi lielie, tad jau labi ja pēc mēneša varēsim vilkt kurpes :-D :-D
Ja karte mani neviļ, tad vakar 20 minūtēs lēnā skrējienā pieveicu nedaudz vairāk kā divus kilometrus. Priekš pirmās reizes nav ne vainas. Skolas krosu atceros ar lielām šausmām, tad vakardienas skrējiens bija teju vai atpūta. Priekš pirmās reizes pilnīgi pietiekami.
Ņamsi, ja 5 km skrien gan māmiņas ar ratiņiem, gan personāži dažādās maskās un kostīmos un noskrien, nedomāju, ka mēs to varētu nepieveikt :-D
Jā,es arī esmu izņēmusi no kastes un koridorā nolikusi blakus zābakiem, varētu domāk, ka tā ātrāk pavasaris pienāks :D :D
Par tiem 5km maratonā, draudzene pagāšgad noskrēja pa kādu pusstundu varbūt 40 min, jo pirmo km jau nevar nemaz paskriet, jo tur tak cilvēku, ka biezs, tāda iešana sanāk, kamēr visi daudz maz izretojas
katte- tiešām iedarbīgi ir Vitiron. Tagad gan diezgan dārgi palikuši, bet efekts ir jūtams!
Es šodien nekādi nevaru pamosties! Nepalīdz ne stipra kafija, ne vēsa duša, ne zaļā tēja! Ko vēl lai pamēģina?
Labrīt :)
Esmu jau no 9 augšā :D baigi agri :D atkal uz skolu neaizbraucu :D
Vakar Laura palīdzēja man uzrakstīt ievadu kursa darbam, un tiko no rīta aizsūtīju vadītājai :) redzēs ko teiks :) cerams ka viņai patiks...
Labrīt, šodien nolēmu strādāt mājās, tā varēšu izmantot darbam arī laiku, ko veltu iešanai uz to. Mēģinu saprast, kurā programmā lai taisu bukletus, ja tas man visai svešs lauciņš. Un otra problēma šodien ir ēdienkarte, man jāgatavo 3 dienas pēc kārtas vakariņas, divas no tām ir tādas, kur nedrīkst būt gaļa, viena bez gaļas+zivs, bonusā visam jābūt sātīgam+salīdzinoši ātri pagatavojamam, jau no 7 pētu receptes, bet nekā.
Jauku visām dienu!
Labrīt!
Vakar skatījos two and a half men un aizgāju gulēt divos,tagad jūtos,ka kāds man būtu iebliezis pa galvu.
Jā,arā,no loga skatoties,izskatās silts un saulains,bet es jau vakar sapratu,ka tā ir mirāža :-D Nu tak dikti vējains.
Tā kā tagad iešu uztaisīt brokastis,piekārtošu istabu un saķemmēšos,lai es neizskatos pēc riktīga mužika.