Reitings 15
Reģ: 18.03.2011

Ar puisi esam kopā jau gandrīz gadu. Jau no paša sākuma mēģināju izvilkt mūsu attiecības, jo ļoti stipri viņu mīlu.

Tagad sanāk ka viņš man ir uzsēdies uz kakla Viņš zin ka piedošu viņam VISU, tāpēc arī tagad viņš ir tik vieglprātīgs.. dara ko vien vēlas.. dzīvo kā grib.

Sanāk nevis attiecības, ne mīlestība no viņa puses, bet vienkārši viņs ļauj man būt sev blakus kad viņam tas ir ērti un izdevīgi

Pamest viņu NEVARU. Mīlu ļoti. Bija ieteikums pajokot ka pametu viņu lai saprot ko zaudē, bet tas nav variants, jo viņš mīl sevi vairāk par visiem.. un ja pametīšu tad viņš arī neturēs un vispār pazudīs ;(

22.03.2011 16:35 |

Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Zini, es to nosauktu par apmātību un atkarību no otra!
Nesen man beidzās attiecības...likās ka viņš ir visa mana pasaule! Un tā arī bija, jo biju apmāta ar viņu. Pat nerēķinājos ar savām vēlmēm. Sāku viņu ierobežot utt.
Kaut kur rozā briļļu periodā vienkārši pazaudēju savu saprātu.
Jā , žēl, ka to apjēdzu tikai tad kad attiecības bija beigušās.
Ir man viņš joprojām mīļš, bet šobrīd redzu arī mīnusus viņā ar ko nebūtu gatava sadzīvot visu dzīvi!
Tavā gadījumā es saskatu sevi, kad biju attiecībās! Tu vienkārši sevi vairāk necieni, jo skrien viņam pakaļ.
Ja cienītu sevi tad nebūtu šāda diskusija!Uzliktu mīksto un neceptos par to, ka viņš Tevi varētu pamest, jo mācētu novērtēt sevi un zinātu kāds Tu pati sev esi dārgums!
Ja cilvēks Tevi mīl, tad rūpēsies lai Tev būtu labi un nebūtu pat jāiedomājas par tādām lietām!
Es Tev ietiktu neiespringt uz attiecību glābšanu un lielo plānu cepšanu kā viņu pārmācīt, jo galu galā zaudētāja būsi Tu pati - tici man!Ja pateiksi, ka šķiraties, tad viņš pacels cepuri un aizies! Būtu naivi ticēt, ka čalis tajā brīdī sapratīs, ka Tu esi viņa mūža mīlestība...
Vienīgais padoms - sāc sevi beidzot mīlēt un novērtēt!Parādi, ka Tev ir savs raksturs un neesi tāda muļķe kura visu piedod!!!
Sorry, ka tik gari! Dalos savā pieredzē!
P.S. Mīli sevi un citi Tevi mīlēs :-P
22.03.2011 18:01 |

Reitings 5395
neviens komentārs te nav bijis rupjš, bet paasi gan, bet kā savādāk pateikt cilvēkam, kuram nekādi nedalec, ka pats ir naivs un norok savu dzīvi, ja viņš negrib to normālā valodā saprast?
22.03.2011 18:04 |

Reitings 108
viņš nekad nemainīsies. zinu dažus vīriešus, kas pirms gadiem 10 tādi bija, tagad joprojām ir kādai uzsēdušies uz kakla, lai arī stipri pāri 30.
pati to esmu pārdzīvojusi - nav vērts, lai arī cik ļoti viņu mīlētu.
par sevi nepārdzīvo - nāks nākamais - muļķīgs mierinājums, bet tā noteikti būs. un par viņu, ka viņš neizturēs un pazudīs - nemaz nevajag. viņš atradīs nākamo kurai uzsēsties uz kakla. īzī.
varbūt rupji - bet tā ir dzīves īstenība. kad cilvēks pats to izdzīvo, saprot, ka tiem, kas ir brīdinājuši, ir bijusi taisnība. visi klausās brīdinājumos, bet neuzmanās, tad apdedzinās un tad ir... interesanti.
vilksi šādi kādu laiku, līdz pati sapratīsi, ka tas ir bezjēdzīgi.
22.03.2011 18:11 |

Reitings 41
Reģ: 21.12.2009
Attiecibas ir verts glabt, tikai tad, ja abas puses par to cinas.
Liela kljuda pieljauta, paradot savas vajibas, cik vien stipri tu neveletos ar vinju dalities visa, bet vinsh zin, ka Tev ir paniskas bailes pazaudet vinju, ta ir tava variga vieta un logiski vinsh to ari izmanto. Kamer tu zile, kas bus ritdien, stressa un nemiera, vinsh jutas brivi un dorshi.
Nezinu tiesham, vai ari negribu domat, ka to var labot, bet manuprat tam ir japieversh liela uzmaniba jau attiecibu sakuma! Virietis cienis to sievieti, kura var dzivot un pastavet, but laimiga ari bez vinja. Vinsh to apzinas un tric un dreb par tadam attiecibam.
Ka ari, kad attiecibas izbeidzas, un ir tie varianti kad virieshi mekle atpakalj-celju, zvanot un ludzot lai panjem atpakalj. Vinji to dara, jo ir droshi ka meitene panjems vinju atpakalj.
22.03.2011 20:40 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Piedod, bet es kādreiz biju tieši tāda pati muļķīte attiecībās kā tu. Es tagad nesaprotu, kāda jēga vispār bija tām attiecībām, jo bija tik reti brīži, kad biju patiesi laimīga... Biju pilnīgā atkarībā no šīm attiecībām! Bet kāpēc, ja cilvēks nesniedza man pat pusi no tā, ko es ieliku attiecībās?
Un neceri, ka viņš pēkšņi izdomās, ka tevi mīl un mainīsies - tā nenotiks :-/

Iesaku vienu - vai nu sāc dzīvot savu dzīvi un aizej no viņa, vai arī negaudies par savu situāciju, jo izvēle tev ir, tu neesi piesieta viņam...
22.03.2011 20:45 |

Reitings 41
Reģ: 21.12.2009
Un ja gribi speleties -
Kad, biju sadusmojusies atrodot vinja PC bildes, kur vinsh tur rokas meiteni [ itka sikums-bet] es izspiedu no sevis, pret savu gribu, laimigo meiteni kurai viss vienalga un pavirshi atbildeju uz vinja jautajumiem , neiedziljinoties, pat balsi nomainiju :D uz kadiem 2 tonjiem augstaku, smiadot preti nakoshiem puishiem,atliekot tiksanas reizes ar vinju. Ahh cik vinsh bija dusmigs :D bet nu,ja vinsh ir tik aukstasinigs kjems tad nezinu vai ies cauri.
22.03.2011 20:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits