tikai nešaujiet! vai šaujiet

Reitings 190
Reģ: 12.01.2011

Sveikas, dāmas! Tā kā mans lielais šī pavasara mērķis ir iemācīties dzīvot pašpietiekami attiecībās, kuras man šobrīd ir un no kurām es laikam tik drīz nebūšu spējīga atteikties, man ir jautājums meitenēm, kuras kādreiz bijušas vai šobrīd ir mīļākās – kā, velns ar ārā, Jūs spējat samierināties ar faktu, ka bez Jums ir sieviete, kura vienmēr būs pirmajā vietā, kamēr Jūs esat tikai sāls zupai? Tas nekas, ka apčubināta, mīļota un lutināta, bet tikai sāls. Jo Jūs neesat tā, kuru vīrietis gatavs pozicionēt kā savu mīļoto visai pasaulei (vakariņošana/pusdienošana vietās, kuras atrodas nezin cik km no „bīstamās” teritorijas vai komandējumi ārzemēs neskaitās). Un kā nesaiet sviestā? Mana taktika, piemēram, ir iebāzt galvu smiltīs, t.i. neļaut sev par to domāt, bet visu laiku prātā atcerēties visas tās jaukās un skaistās lietas, kuras šis vīrietis man ir teicis un darījis. Pēdējā laikā gan man draņķīgi sanāk. Tāpēc arī šis ierakts.

22.03.2011 15:21 |

Reitings 190
Es laikam neprecīzi izteicos. Man NAV 16. :) Man ir 24. Ja būtu 16, tas vēl būtu attaisnojams ar jaunības muļķību.
22.03.2011 15:50 |

Reitings 173
Reģ: 29.01.2009
Ja cilvēks jau sev sākumā nostāda, ka aizņemts vīrietis ir tabu, tad nekas tāds nenotiek. Un, lai to saprastu, nevajag kļūt par mīļāko. :-) Ne draudzība, ne mīlestība nerodas dienas laikā, tā kā pati apzināti uz to gāji. Un sievietēm, kas piekāš jebkādas morāles normas un apzināti iet uz mīļākās statusu, tādi stāsti kā tavējie nav svarīgi. Tāpat kā tev nebija svarīgi citu sieviešu stāsti. :-)
22.03.2011 15:50 |

Reitings 25
Reģ: 22.03.2011
oi, atvainojos, nerūpīgi izlasīju.. Bet tik un tā, tas jau nemaina lietas būtību - jauna skaista sieviete - atrodi kādu citu vīrieti, ar kuru nodarbināt savu prātu :)
22.03.2011 15:55 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Saprotu.Manējam vīrietim bija jūtas pret mani,es gan biju vēsā,jo uztvēru to visu,kā izklaidi.Bet tomēr iemīlējos beigu beigās.Manā gadījumā viss izrādījās labi,jo aizgāja no viņas uzreiz,nevilka spēlītes.Bet tev noteiktiir jāizbeidz,jo ja vīrietis neizvēlas tevi,tad tikai mocīsi sevi.Grūti,bet labāk ātrāk. :-/
22.03.2011 15:59 |

Reitings 190
Trāpīgi jau nu pateici, bet man patiešām šoreiz nav vajadzīga lekcija par manu morālo stāju, dvēseles tīrību vai ko nu tur. Es zinu, ka pasaule ir s-a-s-o-d-ī-t-i apaļa un, visticamāk, es par šo kādreiz ļoti dārgi samaksāšu. Bet šobrīd es vēršos pie tām, kuras ir bijušas pakritušas, bet ir piecēlušās jaunai, daudz laimīgākai dzīvei, kaut gan ir licies, ka bez šī cilvēka dzīve nav iespējama.
22.03.2011 15:59 |

Reitings 190
atbilde Vienīgajai
22.03.2011 16:00 |

Reitings 92
Tev ir grūti visu pārtraukt, bet ilgāk velkot visu to garumā diez vai paliks vieglāk.
Padomā vēlreiz par to, ka ja viņš gribētu tiešām būt ar Tevi, tad nebīdītu to kā paralēlo variantu.
Patiesībā man liekas, ka Tev vajag izmantot tieši pretējo taktiku - nevis atcerēties visus jaukos brīžus un domāt, ko viņš tādu labu un foršu ir darījis, bet tieši otrādāk - beigt pašai sevi mānīt un paskatīties uz to visu reāli.
Tiešām negribi normālas attiecības, kurās Tu esi tā vienīgā, lutinātā utt. ?? Protams, uz sitienu Tev neviens tādas neiedos, bet kamēr Tu čakarēsies ar šito maitasgabalu, ar diez vai Tev kas jauns būs. Kā saka, reizēm vajag aizmirst veco, lai dotu vietu jaunajam.
22.03.2011 16:07 |

Reitings 190
Paldies par viedokļiem.Patiesībā labi, ka ir gan tās, kas saprot, gan tās, ka tā pa skarbo pasaka. :) Jo būtībā jau tas viss ir patiesība.
22.03.2011 16:10 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
Ja gribi šīs attiecības pārtraukt, uzstādi ultimātu - ja tikai un vienīgi pie tevis viņa nabaga nomocītā dvēsele rod mieru un iedvesmu dzīvot tālāk ( :-D ), tad lai šķiras un dzīvo ar tevi. Visticamāk viņš to nedarīs, līdz ar to tas ir veids, kā visu eleganti izbeigt.
p.s. Iedalījumu 1. un 2. vietās ir izdomājušas neviens cits kā sievas, lai pašas sevi mierinātu brīžos, kad vīra neuzticība jau ir acīmredzama. Vīrietim tas stafetes iedalījums ir pilnīgi vienaldzīgs.
22.03.2011 16:57 |

Reitings 416
Reģ: 21.10.2010
p.p.s. Atcerējos, ka no tavas puses diskusija par šo tēmu jau vienreiz bija. Žēl, ka tu no toreizējiem komentāriem neizdarīji vērtīgas atziņas turpmākajai dzīvei, jo man personīgi liekas, ka tu esi "pavilkusies" ne pa jokam. Un tas šādās attiecībās nav atļauts.
22.03.2011 16:59 |

Reitings 190
high-flyer, es reiz piedalījos citas veidotā diskusijā par šo tēmu, bet pati vēl ne reizi neesmu neko par to veidojusi.
22.03.2011 17:02 |

Reitings 190
Bet patiesībā tam nav nozīmes. Un zini kā - ar prātu es lieliski visu saprotu - ko ņaudi? Pieņēmi šada vieda attiecības sākumā, tad sēdi un turi muti. Bet kaut kur zem tās ārēji krutās, stiprās un pašpietiekamās sievietes čaulas ir tā sieviete, kurai pakāst, kā tas izskatās no malas, kas ir un kas nav ļauts šāda veida attiecībās, vai esmu kruta un vieda, kam man šis vīrietis ir tikai kādas citas vīrs, ar kuru man ir labi (kā tas, saprotu, ir Tavā gadījumā) vai nekruta, jo es tomēr šajā dzīves periodā guļu ar vīrieti, kuru (banāli bezgala) mīlu. Katra sieviete jau tomēr ir atšķirīga un citādāk tver pasauli. Man gadījies paklupiens. Tagad mēģinu stutēties kājās. Bez izlūzijām, ka tikai es veldzēju viņa dvēseli, bez ultimāta, ka viņam jāpamet ģimene un jānāk pie manis (jocīgs radījums tas cilvēks, bet pēc pēdējās pauzes viņš teica, ka ir gatavs būt tikai ar mani. ko es? pateicu, ka nekādā gadījumā). es tikai gribu zināt, kā iziemīlēties no vīrieša, kurš man der kā īstais vāciņš pdoiņam, bet kurš, diemžēl jau ir citas "vāciņš". :)
22.03.2011 17:12 |

Reitings 696
Reģ: 03.11.2010
nu tad pasaki viņam, ka gribi viņu sev un dzīvojiet laimīgi! ko tu ņemies!
22.03.2011 17:15 |

Reitings 190
Ok, es tagad vēlreiz un lieliem burtiem visām Samantām Džonsām un pārējām, kuras zina, kā pareizi ir jādzīvo! :D Jā, es viņu gribu, bet es nepieļaušu, ka manis dēļ viņš šķiras. Par to vispār nav runa. Es apzinos savu statusu un apzinos, ka pagaidām neesmu tik stipra, lai atteiktos no emocionāli pozitīvajām lietām, ko šīs attiecības dod. Tagad saņemamies, bērni, būs mazliet sarežģītāk - es vienkārši jautāju, kāda pieredze ir citām sievietēm, kā viņas spēja samierināties ar esošo situāciju, kamēr vēl nepietika aknas visu izbeigt. Kā izdevās nebesīties un visu laiku par to nedomāt, bet pilnvērtīgi izbaudīt laiku, kas lemts kopā un miers, pa mājām. :)
22.03.2011 17:22 |

Reitings 202
ak dies. bezmaz atnem sievai viru un nak un zelojas, ka viss slikti.
ai, vemiens nak un novelu, la ari tev kadreidz dzive virs pie milakas regulari piestaigatu (e)
22.03.2011 17:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
ar to nevar samierinaties. kad tev apniks jugties nost, tad logiskais saprats pats atradis izeju.
22.03.2011 17:27 |

Reitings 7781
zakji, es nespeju nepateikt, cik tev pretiga bilde. nu tas sašķiebtās lupas vnk kliedz: Mcaaa, sauwļ::***
meitenei ka tadai nav ne vainas, bet bilde :-D :-D :-D
22.03.2011 17:29 |

Reitings 190
Kristij, bērniņ, vaiiiiii! Gribētos Tev daudz ko pastāstīt kā tur ar to nost ņemšanu īsti ir, bet, ok, lai paliek. Gan pēc dažiem gadiņiem Tu pati visu sapratīsi. :) Katrā ziņā - paldies par viedokli! ;)
22.03.2011 17:31 |

Reitings 7781
raudaja...nu tad jau vins var izskirties no sievas un sakt ar tevi dzivot, lai nav japinkst.
22.03.2011 17:32 |

Reitings 7781
mana pieredze, jo bija identiski ka tev, tikai bez raudasanas. biju izklaide.
ar laiku man apnika gaidit tas tiksanas uz paris stundam, zinaju, ka svetkos nav jegas zvanit, jo vins tos svin ar gimeni. vins par to zvanisanu nebija noteicis, bet tas bija mans secinajums pec vaiakiem pipipi. sikumi jau ir, bet tad, ka cilv ir samilejies(vismaz vinam ta liekas, jo tagad zinu, ka ta toreiz noteikti nebija milestiba), tad tie aizvainojumi sakrajas, sakrajas...un es aizgaju, jo atradu citu.atskiriba no tevis mans bija vess un tas atviegloja man so soli. bet tavs ir tad, kurs vnk opa prasas.

higt flyer labs variants par ultimatu. tad ar sapratisi vai tiesam tu vinam esi tik loti vajadziga. ja dzeks saks taisnoties, ka nevar vai velak, velak, pagaidi...tad zini, ka tu esi izklaide.
22.03.2011 17:44 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits