malacis, Vespera, tad jau tomēr nevajadzēs iekaustīt :-D :-D :-D es gan vēl mēģinu saņemties mācībām. Bet, nu, šodien jau speršu lielu soli uz priekšu - aizbraukšu uz skolu un palikšu līdz lekcijas beigām :-D
ņam ņam, esmu palikusi tik slinka kā tas dzīvnieks - sliņķis, visu atstāju uz pēdējo brīdi - nakti, pēc tam dusmojos uz sevi :D
Es sevi tagad labprāt mazliet iedunkātu :D
Varu droši pieaicināt klāt.
Bet Tu arī nepalaidies slinkumā, ierocies tā riktīgi mācības, pēc tam pašai būs prieks par padarīto ;)
Vespera, man jau tas pats, tikai es nevis atstāju uz pēdējo, bet neizdaru vispār un tad eju labot parādus. Tātad vēl trakāks variants (e) bet šodien ne tikai aizgāju uz lekciju, bet noskaidroju visu par senu parādu, tagad jūtos lepna :-D :-D
hell, es tur savā miestā nopirku. Bet pati paņēmu tikai 5 paciņas,jo vairāk skaidras naudas nebija. Es ceru,ka kamēr nopīpēšu šitās, varēšu kopā ar kādu uz tirģeli aiziet.
Zaķi, ahoj :D
sen tas gan :D
atpūtos labi, pablandījos pa UK, uztaisīju milzīgu torti savai māsas meitiņai (l) viņa man ir nenormāli mīlīgs skuķēns (l)
Sapirkos šmotkas, pabiju skaistā pilsētā, tad pa Londonu bišku paganījos...vobšem bija lietderīgi pavadīts laiks :D
Zaķi :D man jumtu riktīgi rāva nost :D bet nu sapirkos tikai pašu vajadzīgāko :D Draug Xbox nopirka :D tagad man vairs nav televizors un draugs kosmosā :D
Ai, Zaķi :D Kas tur labs? :D Es jau nespēlēju spēles, man ne visai...Vienīgais, var to kinektu piepirkt, tas ir mega labs :D bet tad atkal apakšējie kaimiņi nebūs laimīgi :D