Ja būtu tikai augums, bez galvas, bez mutes virināšanas un kustēšanās, es neko neteiktu! Es laikam esmu dīvaina, bet mani nepiesaista debīli muskuļu kalni! Ja muskuļi nāk komplektā ar saprātīgu smadzeņu daudzumu, tad ir ok, bet ne šajā gadījumā! :-D
Jums gan gudra domāšana, dāmas!
Tikko kā kopts, laba auguma, tā noteikti idiots... laikam dzīvē smagi nav paveicies :D
Pie tam, šie nu galīgi nav muskuļkalni, vienkārši ļoti labi trenēti vīrieši :)
Mīļā, neviena nerakstīja, ka kopti puiši ir idioti... bet tajā video viņi uzvedas kā pilnīgi pajoliņi, nav nemaz tik daudz sieviešu, kurām patīk tādi "smuki" muļķīši :-D
Nu bet tas ir klips! :D Tas ir kā šovs jāuztver! Kas tad visi,kas cirkā strādā, ir idioti?
un citēju kati "Es laikam esmu dīvaina, bet mani nepiesaista debīli muskuļu kalni!" ;)
Ja viņi klipā risināju algebras uzdevumus noliekušies pāri grāmatām, tad visām stāvētu uz viņiem?!
c`mon! Vīrieši fantazē par tupām, bet smukām blondīnēm, bet jūs pat par primitīvu pamīcīšanos ar viņiem nevarat pafantazēt?! :D
Es gan teikšu-smuki augumi un vienai naktij tīri cērtami!
kārtējo reizi pārliecinājos, ka man nepatīk redzēt pliku vīrieša dibenu :D respektīvi, dibens ir tā ķermeņa daļa, kas man vīrietī nešķiet seksīga! zinu, ka daudzām meitenēm patīk tieši vīriešu dupsis :-P