Lūdzu, iesakiet kādu no šāda veida filmām - kur pēc tam ir ilgi un dikti jādomā. Esmu nogurusi no salkanajām, vienkāršajām filmiņām - gribas kaut ko nopietnu.
Man pašai bija ilgi jādomā pēc Changeling noskatīšanās. Patiesībā kādas trīs dienas pēc tam. Nezinu vai skaitās mindfuck, bet nu man personīgi tā likās gan.
Donnie Darko - mana mīļākā mindfuck fima, viena no mīļākajām vispār, iesaku skatīties director's cut
Mulholland Drive - pilnīgs mindfuck :-D
Memento
Fight Club
The Nines - tāda viegla, manuprāt,piemērota iesācējiem
Unbrakable - man vienkārši Brūss patīk :-D
Eternal Sunshine od the Spotless Mind - lieliska filma
Vanilla Sky
Ui, tādu filmu ir ļoti daudz. Filmas, kas mani izsita no līdzsvara un lika ļoti daudz ko pārdomāt, ir, piemēram,"The Pianist", "Shutter Island", "One Flew Over The Cuckoo`s Nest", "Beautiful Mind","Babel".
Tikko noskatījos filmu "Hard Candy" - 'mindfuck' filmu un psiholoģisko trilleru cienītājas varētu novērtēt :) Sen nebiju ko tādu redzējusi - ģeniāla aktieru spēle, lielisks režisora darbs un izcils scenārijs :)Filma nav domāta cilvēkiem ar vājiem nerviem :D
Kate- to ko tu ieteici -man ari jaredz! :-) Kadreiz man tada jociga sajuta,skatoties sada veida filmas,bet labak laikam sagatavoties...ja nu tiesam bus lielas parmainas...tad tas nebus sokejosi! :-O Man pedeja laika patik klausities ari paregejumus,ko tie musu guru redz,jut |-) !Es visa tomer saskatu kadu kustibu!Sie cilveki tik biezi tomer pasaka pareizi-par dabas katastrofam utt |-)