stulbi, ka tā. :-/ Bet šajā situācijā, kad jārunā pa privātmāju kam to vajag tad sanāk loģiskāk jau ka to māju labāk vajag tādam, kam TRAUCĒ tās kaimiņu izdarības, ne tiem kaimiņiem, kas to dara :-D Ja jau esi klusuma, miera cienītājs , lūdzu, iegādājies sev privātmāju meža vidū - viss būs Tavs , Tava zeme, Tava māja, neviens nekad netraucēs! Bet - ja tomēr dzīvo daudzdzīvokļu namā, tad tur pilnīgi neko nevar izdarīt, jo taču katram ir vienādas tiesības savā dzīvoklī pa dienu dzīvot tā, kā pašam gribas, jo Tu pa to maksā un tās ir Tavas mājas, protams, jāņem vērā likumi, kas koriģē to skaļo uzvešanos, bet, cik es zinu, tad no 7:00 rītā līdz 22:00 vakarā drīkst paklausīties gan skaļāku mūziku, gan citas lietas padarīt. A moš tam citam kaimiņam, kas klausās to mūziku, tieši labāk patīk strādāt skaļumā nekā klusumā. Tā kā koks ar diviem galiem ;-) Man, piemēram, tur, kur es dzīvoju, paldies Dievam, nav tādu traku kaimiņu, visi pieklājīgi cilvēki, reāli es arī dzīvoju vienīgā māja, var teikt, meža vidū! Un ja man mājās jārīko kada ballīte es vienmēr aizeju pie kaimiņiem un pasaku, pajautāju vai viņiem nekas nebus pretīm, un parasti tad viss ir kārtībā! :-) Bet, es ari ļoti labi zinu, kā ir, kad ir tie kaimiņi, kam citu labsajūta ir ļoti pie kājas! Pie drauga, kad esmu, tur vnk nāvējoši tie kaimiņi - kliedz viens uz otru, bērns KATRU rītu raud, bļaustās, kkādas bumbas mētā pret zemi, gultas vai sazin ko tur stumda, tad tur kkādas omes runā pa tel. aiz sienas, kad sajūta, ka man viņas blakus gultā guļ, un nerunāšu nemaz par to laiku pirms Z-svētkiem, kad kāds laikam baigi apņēmās remontēt māju, kad KATRU rītu ap kādiem 9:00 urba kko... Nu tas bija nereāli, kaitināja jau līdz nelabumam, bet es negāju neko neteicu, jo saprata, ko pie velna es viņiem teikšu - zieniet, es no rītiem gribu gulēt ilgāk, tpc jūs te netaisat to remontu.. :-D :-D Es domāju mani pasūtītu dirs* tik pat labi, kā es būtu uznākusi pie viņiem, nu un es to saprastu. :-D Tavā gadījumā, ko policija jums pateica? pēc kāda likuma viņi jums kko vareja pārmest? Tikai pēc tā, ka redz tai tur ar bērnu traucēja? Neviens tacu nebija izmērijis ne tos decibellus, kā tad vsp var zināt, ka viņi pārsniegti?