Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

speeka mekleeshana...

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009

kur rast speeku aiziet prom no drauga...kopaa 3 gadi...shkjirshanaas bijusi 3 meeneshi... sagajaam kopaa..vinsh atjeedzaas.. gads pagaajis... ciinamies... kad viss labi,tad labs vinsh..kad nav labi,tad chau.. smags raksturs.. shodien ar deelj nieka ignore,maajaas nav... neesmu LV,ne draugu,ne gjimenes... kur iet,kaa iet..kad bijaam shkjiirushies biju tuvu pashnaaviibai.. nemaku dziivot viena.. pasakiet visas,ka esmu stulba un lai paarstaaju pazemoties..pati visu saprotu,bet aiziet nav speeka.. esmu jauna,simpaatiska,bet pirmo reizi muuzhaa miilu....pa iistam miilu..no pohujistes,esmu palikusi par vaargako cilveeku pasaulee....

19.03.2011 05:09 |

Reitings 10816
taam,kuras negulj:D
19.03.2011 05:11 |

Reitings 544
"neesmu LV,ne draugu,ne gjimenes... kur iet,kaa iet.."

ja vien tu nedzīvo viņam uz kakla, tad vari iet droši. zinu visas tās pašnāvības sajūtas utt., pēc pāris gadiem tev tas šķitīs kkas idiotisks un tu neticēsi, kā kkā tāda dēļ varēji domāt par pašnāvībām.
19.03.2011 05:16 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Kadreiz taluma ir loti gruti-nav mammas ,kur aiziet paraudat uz pleca!Turies!Nevajag domat par pasnavibu-viss iespejams ,ka draugam ari parpule!Nav viegli!Man ari sakuma bija loti gruti Amerika-svesa vieta,valoda,cilveki ,ka no citas planetas!Es sevi nodarbinaju lidz gibonim!Ta var izturet,tas izsit no lidzsvara,no nepareizam domam!Turies-nevajag uzreiz skriet prom pie pirmam neveiksmem! :-)
19.03.2011 05:25 |

Reitings 10816
tur ir tik garsh staasts,ka vnk talaak nav kur... vinsh zin,ka nekur nevaru aiziet,jo miilu vinju..zin ka skrieshu pakalj,luugshos... vinsh to izmanto... bet esmu nolemusi,ka viss... taalaak vairs nav kur..... nauda sava ir,taa nebuutu probleema.. bet vnk nav speeka aiziet.... cik viegli dot padomus citaam,bet pati??!!!.... traki... kad sagaajam kopaa,cereeju,ka viss.beidzot vinsh tiesham saprata.bet izraadas ne suuda nesaprata...
19.03.2011 05:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Princese uz Zirna-man tavs variants lika aizdomaties par manu draudzeni-vina dzivo Parize-aizgaja no vira ar savu berninu -es pilnigi nobrinijos ,kur vinai bija speka!Izkulas ar visu bernu...tagad viss ok!Dels liels,pati dziva!Vina ir loti labs piemers tam ,ja labi grib tad var-es noteikti laikam nevaretu-butu par vaju! :-( Turies!Varbut tev tiesam ir iespeja -sakt visu no gala?! |-)
19.03.2011 05:44 |

Reitings 10816
emanuelle...jaa,staasti ir visadi dzirdeeti,bet esmu pa vaaju....es nespeeju.... jo,kad bijaam jau shkjiirushies,es tieshaam vnk raudaju dienu un nakti.... es biju kopaa ar draudzeenem,izklaideejos..bet vienalga raudaaju..esmu paaraakais emociju cilveeks.. un nav ticiiba,ka kaadreiz buushu laimiiga atkal..... tur taa mana beeda..nav ticiiba sev..
19.03.2011 05:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits