QB - STO seksa trūkums organismā :-D
Kaķi - 22 un 25 :-D es jau te smejos par to precēšanos, lai gan pazīstot mani un zinot mūsu kopīgi īso, seno vēsturi, ja man prasītu es piekristu - trakajiem pieder pasaule :-D
Es arī mājās. Man kaut kā sāk ļoti, ļoti iepatikties. Bet nu nevar arī ilgi tā darīt, jo man ir aizdomas, ka cilvēki drīz aizmirsīs par manu eksistenci. :-D
+ man sāk parādīties neveselīgā vēlme pēc attiecībām... (t) :-D
Uztaisīju vakariņas, pavakariņojām, tagad laiskojos ar tējas krūzi un vēlāk skatīšos seriālu. 8-)
tikko iemīcīju mīklu. Mans vakars būs superīgs - vistas/ananasu pica, bezalko aliņš, saldajā piena/saldējuma kokteiļi un candy king končas...jāizdomā tikai, kuru filmu skatīties pēc Secret Diary of a Call Girl sērijas :-D (l)
Man arī sāk parādīties dīvaina vēlme pēc normālām, stabilām, vienvārdu sakot - attiecībām, kas man nav raksturīgi, laikam vecums. :D Un tā nopietni sāk parādīties, nezinu, kā cīnīties, tagad galīgi nav tam ne laika, ne kandidātu. Viens ir, bet tas neder, tas jāaizmirst. :-|
ņam ņam, man tāds apzlauziens, sataisījos skatīties HIMYM un abloms, dvd pleireris nelasa tos failus :D tagad kačāju pa jaunam, pēc 4 h tik būs, aaa (e)
hellish, wow, pēc 4 stundām jau viss vakars galā :-D atrodi kādu līdzvērtīgu filmu :-) es kā reiz skatīšos vienu komēdiju, nezinu, vai būs smieklīga, bet ceru, ka jā.. :-D How Do You Know saucas
Karstvīns iedod vinam termometru lai izmera temperaturu, varbut ta pie vainas :D
mja mes esam kopa jau 4 gadi, pirms pusgada sakam kopa dzivot, bet tada sajuta ka ne dzivoju kopa, bet kkada nez kur esmu iesaistijusies, ka ne mes esam kopa, bet, nevaru izskaidrot..
Jauninja pievienojies musu kompanija :d mums visam 3 dzeki sabojajusi vakaru, man jau vairakus vakarus :) taka man jau tada sajuta ka varetu pat skirties..
ņam ņam, interesants tas seriāls? Man viena draudzene ieteica, bet es vēl neesmu saņēmusies ielādēt pat pirmo sēriju.. man it kā gudrāki seriāli vairāk tīk un skeptiski skatos uz šo. (t) :-D
Jā, meitenes, to vēlmi pēc attiecībām laikam sauc par pavasari! :-) ;-)
nuuuuu, gaumes ir dažādas, bet man patīk, ok, viena sērija likās tāda bišk pa traku jau, bet visas pārējās labas. Treileri esi redzējusi? Tur jau viss arī pateikts... :-D Bet īstenībā es zinu vairākus, kurus nepaķer, bet es domāju - ja Tev tas treileris piesaista, tad arī viss seriāls liksies interesants. Un galu galā sērijas ir tikai 20 vai 30 min (neatceros), tā kā nebūs lieki laiks jātērē. :-)