tām, kuru puiši dodas uz ārzemēm

Reitings 112
Reģ: 08.11.2009

sveikas meitenes ! :)

man ir priekšā grūta situācija, kura var vēl neiepildīties, taču tai svārstās uz labo pusi..

tātad, manam draugam māsa, kura dziivo Austrālijā piedāvā nopirkt biļeti un braukt uz turieni. 3 MĒNEŠUS/mazāk nevar jo nav izdeviigi un vairāk nav bez vīzas iespējams../

mēs esam kopā gandriiz katru dienu, un mūsu attieciibas ir vnk vienreizējas, tik tiešām !

tāpēc viņš no 1as puses grib braukt jo nav māsu saticis 2gadus un tur nekad nav bijis, no 2as, negrib dēļ manis, &3ās nevajadzētu- viņam 6dienās ir darbs klubā...

taču ja aizbrauktu, tad 2,3 ned laikā !!! un viņš nevar izdomāt.. teica, ka itkā nedrīkst braukt ,jo nevar riskēt ar visu to, kas mūsu starpā ir..

bet lai arii es gribētu, lai viņš apciemo māsu, viņas bērnus, un vietu kur nekad nav bijis, tomēr meitenes - 3MĒNEŠI ! es 4as dienas bez viņa esmu pēc viņa kā traka, un 3mēn.. es domāju, ka vispār neizdzīvotu !

meitenes, taam, kurām draugi ir aizbraukuši uz tādu vai pat ilgaaku, sakiet - kā tas ir bez viņa tik ilgi !!??! es to vienkārši nespēju iedomāties !

kādas ir pēc tam attieciibas un viss pārējais ??!

ak, es nevaru, jau iedomājoties, atkal nāk stuuuuuuuuulbais raudiens....

18.03.2011 20:04 |

Reitings 392
Reģ: 29.01.2009
Domāju nav jēgas satraukties,kad mans mīļotais darba darīšanās aizbrauca uz ārzemēm prom 4 mēnēšus, tad 2 nedēļas Latvijā un atkal 2 mēnešus prom tad pašai bija 20 gadi, gandrīz tikpat cik TEv. :-D
Mēs kopā bijām tikai pusgadu un nekas traģisks ne notika, attiecības kļuva tikai labākas!Galu galā saszvanās tak, sarakstās, tas nav kā agrāk, kad aizgāja vīrietis karā un tik pēc gada kaut ko uzzini,vot tad ir traki!
Uzskatu,ka tiksi galā, es ar esmu ļoti emocionāla, pakreņķējies nedēļu un ar laika pierodi!Nu bet pasaules gals nav tas noteikti un vispār Tu pati sev iestāstāsti, ka tā ir traģēdija un viss sākas visu pirmām tavā galvā!
19.03.2011 12:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits