Jautāju, jo mans hobijs ir vēsturisku atļātņu kolekcionēšana (un cits antivariāts, bet cits - nu pavisam bez fanātisma :)). Atklātnes ar taureņiem un Siguldu (krāju arī mūsdienu atklātnes ar šiem tematiem, bet ne visas).
Vēl, iesāku taisīt brošas, bet no fetras auduma un perlītēm (tur man aiziet kaut kur pāris lati mēneši, jo pat ne katru mēnesi kaut ko taisu ;))
Bet ar kolekcionēšanu ir tā, ka varu pusgadu neko nepirkt, bet kad redzu kaut kādā kolejkcionāru saietā, vai antikvariātos redzu kaut ko, kas baigi interesē (tāds pasākums briest svētdien), tad varu izdod pat simtu un pēc tam mani tizli moka sirdsapziņas pārmetumi :)
Kā Jums ar vaļasprieku izmaksām? ja nav noslēpums :)
Man, piemārām, ap 5 LS aiziet grāmatām mēnesī (vai nju sanāk kaut ko interesantu uz atlaidēm nopirkt, bet man arī ar vienu grāmatu mēnesī pilnīgi pietiek, jo nav daudz laika un man interesē visvairāk biogrāfijas, memuāri, atmiņas - lasu tikai tas, kuras interesē (bibliotēkas - neciešu no studendu laikiem).
Varat arī pierakstīt kam (piemērām, brošām - ap tik, sportam - ap tik)
man, piemnērām, ir ari vairāki bezmaksas hobiji - skritu''lslidas, kolāžu (no izgriezumiem :)) limēšana utt.