tā jau viss būtu labi, bet man ir pēdējā laikā nenormāla kāre uz saldumiem, takā no viņiem nu ļoooti grūti atteikties. Varbūt zināt kādu metodi, lai mazinātu šo kāri pēc saldumiem? :-D
Kad man sagribas saldumu, tad es arī nopērku un apēdu. Bet ar noteikumu, ka tas nav bieži un ka tā ir melnā šokolāde, vismaz 70%. Veselīgā dzīvesveidā arī ir pieļaujamas dienas, kad ēd to, ko vēlies. Tikai jāseko līdzi, lai tas nebūtu katru dienu. :-D Reizi nedēļā, divās - var arī apēst ko tādu, ko katru dienu neēd, citādi ja cietīsies, cietīsies, tad pēc tam gribēsies vēl vairāk.
Bulli-izlasiju ,ka tu edi halvu ieprieksejo reizi...ta sagribejas!!! :-D Aizgaju uz "Krievu veikalu"-nopirku! :-D
Es domaju ,ka ar to hromu ari nevag parak aizrauties!Sallija pareizi teica-visveseligaka ir sokolade 70%!To tad ari vajag uzest! :-)
Man sakārojās tā baltā šokolāde, ko vakar Amazing stāstīja un es rīt braucu uz centru. Laikam būs jānopērk. :-D Bet varbūt tomēr nē. Tad jau redzēs. :-D
vo .. es kāreiz šobrīd uz diētas un esmu saldumatkarīgā pa nopietnam. Bet neko .. psiholoģiski sevi apstrādāju, puisis arī piepalīdz un nu jau veiksmīgi 2 nedēļas turos .. esmu apēdusi kādus 3 tumšās šokolādes batoniņus un 1 biezpienmaizes pikucīti :) tikai .. teikšu godīgi - baigi sevi turu grožos .. diezgan drastiski :D
varbut mazini kaari vnk perkot kkadus augļus,pieradini organismu sanjemt augljus!vai arii noperc žāvētos augļus/riekstus,domaju daudz jau neapeediisi jo baigi saatiigi un labaks variants nekaa saldumi!
Hm, man parasti ļoti, ļoti kārojas kaut kas garšīgs, bet, tieši kas - nekad nevaru saprast! :D :D :D Un tā nu palieku bez! :D
Un ļoti bieži grasos nopirkt kaut vai šokolādi, bet, kad jāpērk, tad pārdomāju!
Bet, jā, kad ļoti kārojas, tad vienkārši apēdu. Ja kārojas konfektes, tad veikalā jāiesver piecas un viss, vairāk nav! Labi, ja vēl pacienāsi kādu ar savām pārējām četrām konfektēm!
wiki sit pieci!!!es taa riikojos!biezhi eju ar domu uz veikalu ka janoperk kkas garshiigs bet kad esmu veikalaa,nu tad saakas,ieraugu bananus vai aabolus kuri man labak garsho :-D un ja perku tiesham kko garssiigu tad iesveru maisinjaa mazlietinj! :-)
wiki, es arī daru līdzīgi - ja gribas ko saldu - iesveru sev pāris konfektes maisiņā. To daru ne tāpēc, ka ievērotu kādu diētu - es vienkārši esmu tipisks "ēdājs ar acīm". Pēc tam sapirktos saldumus nav kur likt. Man vēl no pagājušajiem Ziemassvētkiem traukā stāv končas :-D
es gan esmu nežēlīga saldummīle, es varētu visu rimi saldumu stendu viena pati apēst, kad sāktu šķebināt, apēstu konservēto zaļo zirnīšu bundžu un pēc tam turpinātu atkal ēst saldumus :D:D
Zefīros esot ļoti maz vai nav nemaz tauku, īsti neatceros. Bet, protams,parastajos, bez šokolādes, vafeļu skaidiņām utml. :)Ar šito tievētājas drīkstot našķoties bez sirdsapziņas pārmetumiem, bet arī saprāta robežās. :)
zefīrs principā ir tīrs cukurs, tikai uzvārīts ar nelielu daudzumu ūdens un sīrupa! :-D vienīgais zefīra pluss ir tas, ka viņš ir uzputots - pufīgs un ļoti salds - daudz neieēdīsi! :-)