Čau, čau! :-P :-)
Iedvesmojoties no nesenās jautājumu diskusijas, taisu atsevišķu tēmiņu, jo man ir sakrājušās neskaidrības. Dikti ceru (zinu, nevis ceru :-P), ka jūs būsiet zinošas un izpalīdzīgas. 8-)
Tātad...
1. Kur ir liela fotosomu izvēle? Biju dažos tehnikas veikalos, bet tur daži modeļi un tie paši ne īpaši glīti.. (t)
2. Kādai ir balta žaketīte/jaciņa? Kā ar kopšanu? Bieži jānes uz ķīmisko tīrītavu? Esmu noskatījusi ārkārtīgi glītu, bet bail, ka pēc katras vilkšanas reizes nāksies tīrīt. :-/
3. Vai pastāv kāda vienkārša skicēšanas progamma? 3d max un autoCAD, lūdzu, nepiedāvāt - man tur dzīvi vajadzētu, lai kaut ko saprastu. :-D
Vajag uztaisīt galda skici (jo no manas "gleznošanas" meistars neko daudz nesaprot... :-D ).
4. Smoothie - kādus taisāt, kādi garšo? :-) Manam jaunajam blenderim vajag pielietojuma opcijas. :-D
Vēl... ir kāda izpalīdzīga 12.kl. skolniece, kura vēlētos atstāt savu epastiņu? Man ir daži (divi) jautājumi sakarā ar jauno standartu un eksāmeniem. ;-)
Un man šķiet, ka man vēl kaut kas jautājams bija, bet nevaru šobrīd atcerēties. (s) :-D
Un DINAMO tik un tā malači! (l) :-P :-)