Lidošana ar lidmašīnu

Reitings 620
Reģ: 22.10.2010

Sveikas :-)

Šodien biju ļoti pārsteigta, kad paziņa pajautāja, kā ir lidot ar lidmašīnu :-O

Vai tiešām jūs zināt kādu ( teiksim vecumā 20+ ), kas ne reizi nav lidojis?

Un tas mūsdienu apstākļos, kad par dažiem latiem var atrast biļetes uz dažādām valstīm..

Es nevaru iedomāties, ka 20 gados vēl ne reizi nebūtu kaut kur aizbraukusi kādā ceļojumā. Bet tas varbūt tāpēc, ka dievinu ceļošanu un to daru regulāri (l)

Nekā personīga, uz kašķi nevelku. Tik tā sagribējas padiskutēt par lidošanu un ceļošanu :-)

16.03.2011 23:30 |

Reitings 168
Reģ: 29.01.2009
Savos 22 neesmu lidojusi, jo man ir bail. Esmu ceļojusi ar citiem transporta veidiem. Man vienkārši ir iedzimtas dažādas fobijas, ja tā var izteikties (jūrasslimība un vēl :-/ ) zinu, ka mammai ir ļoti slikti pēc lidošanas un man bail, ka man arī tā būs..tapēc izvairos no lidošanas...
17.03.2011 00:14 |

Reitings 74
Esmu lidojusi, bet ne ļoti daudz, kaut gan tas patīk (īpaši, ja ir iekļauta ēdienreize) :D Sen neen neesmu lidojusi, jo tiešām naudiņa ir ļoti, ļoti maz.
Bet manā draugu lokā arī atrodas pa kādam cilvēkam, kas lidmašīnā nav kāju spēris, bet toties dara daudz citas superīgas lietas tepat LV vai ārzemēs (tikai tur nonāk ar sauszemes pārvietošanas līdzekļiem).
17.03.2011 00:20 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
es esmu lidojusi, ir draugi kas nav lidojusi.. un?! :D
smieklīgi..!
lidošana jau nav nekas tik kruts, vai kkas tik superīgs, ka jābrīnās par tiem kas to nav darījuši..
man piem riebjas lidot :D bet tāpat lidoju.. ko darīt..
17.03.2011 00:22 |

Reitings 620
Nu jā, te tiešām prioritāšu jautājums un arī no bērnības un vecākiem atkarīgs.
Par to esmu saviem vecākiem ļoti pateicīga, ka jau no bērnības mani veca ceļojumos. Un ne tikai. Kamēr mani vienaudži nīka mājās, mums bija ģimenes ekskursijas ik nedēļas nogali uz to pašu Siguldi, Tērveti un Ventspili. Tāpat bija citas nodarbes. Bet ir vecāki, kas ar saviem bērniem nenodarbojas un ceļojumos neved.
Un naudai ne vienmēr ir nozīme, turklāt, ja grib, nopelnīt vairāk var vienmēr, bet ir jau tādi, kas to necenšas darīt nemaz.
17.03.2011 00:23 |

Reitings 620
Šēka, bet tur jau tā lieta, ka TAS NAV NEKAS KRUTS, tā ir pašsaprotama lieta, vismaz man, tāpēc dīvaini šķiet jautājumi - nu nu pastāsti, kā bija lidot, patika, nepatika, uztraucies, neuztraucies... Tas mani izbrīnīja, jo man tā ir ļoti ikdienišķa lieta.
17.03.2011 00:25 |

Reitings 1720
Tagad beidzot sapratu tavu spriešanas līmeni! :-D Tu esi forša! :-D
17.03.2011 00:27 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Nu tiešām-izaudz (e)
Riebjās šitās izlutinātās un iedomīgās.
17.03.2011 00:27 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
nu jā.. bet daudz kas tiešām atduras pie maciņa biezuma...
vai ari nu nav bijusi vajadzība..!
17.03.2011 00:28 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Es nesaprotu, ko visas brūk virsū??? :-D Tā it kā tiktu apvainotas visbriesmīgākajā veidā. :-D
17.03.2011 00:31 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Nu nosacīti ir tas,ka nopelnīt var vienmēr...ir daudz faktoru,kas šo iespēju var bremzēt - izglītības, zināšanu trūkums, slimības, invaliditāte, ģeogrāfiskais stāvoklis un galu galā rakstura īpatnības...Un nav runa par to,ka vecāki nenodarbojas ar bērniem(piekrītu, ir arī tādi),bet pavisam prozaiskais finanšu trūkums...ieteiktu Tev Miquela, paskatīties nedaudz plašāk par savu šauro redzes loku. Priecājies,ka tev vecāki ir bijuši spējīgi to visu nodrošināt,bet nevajag būt tik kategoriskai un teikt,ka visi var...Zinu reālu stāstu par 2 bērniem,kas bija laimīgi,ka tika internātskolā,jo tur viņi var 3x dienā normāli ēst,jo mājās dzīvoja badā...
17.03.2011 00:32 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Miguela, nu man patīk šitas - ja grib nopelnīt vairāk, vienmēr var nopelnīt vairāk. :-D njā, lai neteiktu vairāk...

Tagad iedomājies, ka Tev nav augstākās izglītības, (un nevis stulbuma pēc neiegūta, bet arī naudas trūkuma dēļ tālajos psrs gados), Tu dzīvo mazpilsētā, kur pēc PSRS sabrukuma nolikvidēti vairāki uzņēmumi, kurā līdz tam diezgan veiksmīgi esi strādājusi, un vienīgais darbs, ko Tu vari dabūt, ir par minimālo algu. Bet Tu jūties pateicīga par to pašu, jo Tev mājās ir trīs bērni, kas ir jāpabaro, jālaiž skolā, jāapģērbj, utt. Nezinu, maniem vecākiem ceļošana tiešām NEBIJA prioritāte. Jo ja jāizvēlas vai aizbraukt ceļojumā (kaut vai uz to pašu Siguldu) vai pabarot bērnus, tad, es domāju, izvēle ir pašsaprotama.

Man prieks, ka Tavi vecāki BIJA tik jauki un veda Tevi ceļojumos, bet nevajag to nostādīt tā, ka tāpēc viņi ir labāki par citiem vecākiem. Nauda cilvēkus nepadara labākus par citiem - tas tā. Jā, es bērnībā neceļoju, bet toties man bija mīļums un sirsnīgums. Un gājiens ar vecākiem pie omes Ziemassvētkos vai pat jebkurā parastā dienā, sniedza vairāk prieka kā kāds attālāks brauciens. Tiešām - kādas kuram prioritātes. Man tādas ir - ģimene un savstarpējās attiecības, nevis materiālās lietas, ko man kāds var sniegt. ;-)
17.03.2011 00:37 |

Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Tu man liecies vēl stulbāka par Riekstkodi :D

Jo vairāk tu paskaidro savas domas,jo dziļākā bedrē iebrauc :D
17.03.2011 00:52 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Es vairāk būtu pārsteigta,ja kāds/a paziņotu,ka nekad mūžā ne reizi nav braucis ne ar vienu motorizētu transporta līdzekli - ikdienā būtu pārvietojies tikai zirga ratos, bet ar lidmašīnu... tā nav visu cilvēku ikdiena. Būtībā - kāda gan mums darīšana par citu cilvēku dzīvi. Mani šausmina un pārsteidz pavisam citas lietas :-/
Tavi argumenti robežojas ar augstprātību. :-/
17.03.2011 01:02 |

10 gadi
Reitings 10290
aprobežoti, aprobežoti, aprobežoti |-) |-) |-)
17.03.2011 01:21 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Piekritīšu vairākumam - dīvains jautājums! Tiešām ir daudz dažādu veidu, kā ceļot, ne tikai lidojot. Pati esmu lidojusi ļoti daudz, bet mans draugs nav ne reizi lidojis, lai gan ir apceļojis visu Eiropu līdz pat Portugālei, un arī Krievijā bijis.. Neesmu rīdziniece, tādēļ zinu, ka citās pilsētās ir pietiekami cilvēku, kas nav pat nekur īpaši ceļojuši, arī manā paziņu lokā droši vien tādi atrastos. Piekrītu arī Zakja teiktajam, ka gana daudz ir arī tādu cilvēku, maznodrošināto ģimeņu, kas reizi vai divas gadā atbrauc uz Rīgu un viņiem tas jau ir notikums! Izskatās, ka šo diskusiju esi izveidojusi ar vēlmi palielīties, cik Tu esi forša, ka vari atļauties ceļot! :D ("Es nevaru iedomāties, ka 20 gados vēl ne reizi nebūtu kaut kur aizbraukusi kādā ceļojumā. Bet tas varbūt tāpēc, ka dievinu ceļošanu un to daru regulāri (l) ")
17.03.2011 01:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es pirmo reizi lidoju uz Zviedriju,kad man bija daudz vairak ka 20! :-P Nejutu ,ka kaut ko ar to esmu zaudejusi.Loti patik braukt ar autobusu ,vilcienu,ja celoju-liekas daudz romantiskak,var vairak redzet apkart utt!Neko nedabigu saja lieta neredzu! :-P
Ja un par tiem latiem-man liekas ,ta neveikli izklausas-daziem cilvekiem tiesam ir jadoma,ko edis rit,ka pabaros bernus-ta lidosana varbut var pagaidit-nemot vera vel to ,ka tas jau nav tikai samaksat par bileti-un talak...viesnica ,esana uttViss tacu maksa naudu! |-)
17.03.2011 01:30 |

Reitings 1852
Neizteikšos, jo piekrītu lielajam vairumam meiteņu.
Liekas, riktīga vecāku izlutināta meitene. :-D
17.03.2011 01:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Izlasiju komentarus-nevareju nociesties,jo tavs tonis,kada pasniedz visu -izsaka pilnigi visu |-) !Tadi cilveki ,ka tu, protams ,ir daudz pasaule, un tiesam labi,ka tev ir tada iespeja,ka teici-pats par sevi saprotams ...aizlidot vakarinas uz Romu! :-D Es ieteiktu ari Nujorku-tagad labas cenas!!
17.03.2011 01:40 |

Reitings 1058
Reģ: 24.08.2010
Manam tētim ir 40 un viņš nav nekad lidojis, bet tāpat šur tur ir bijis!

Un mans draugs 21 arī nekad nav lidojis, nerunājot, ka bijis tikai 2x maybe Baltijā, piekrītu ne visi nāk no beizām ģimenēm, ne visiem ir labi atalgoti darbi, ka pie pirmās iespējas kkur dodas!

Man laikam riņķī arī ir vēl cilvēki, kuri nekad nav lidojuši, bet tāpat ir normāli cilvēki, ne jau attālums kkur dodoties ir rādītājs, lai spriestu par cilvēku!

Nedomāju, ka tas, ka esmu kkādas 5x lidojusi tagad ir baigais rādītājs, tam arī ir bijuši visādi iemesli, kāpēc kkur devos!

Jutos pārsteigta, kur rodas tādi cilvēki, kas par visu brīnāks kā Tu!
17.03.2011 01:50 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Pirmoreiz lidoju 24g.vecumaa, shogad. Esmu apcelojusi visu Eiropu, par naudu nekad arii neesmu suudzeejusies, laukos nedziivoju, bet taa nu sanaacis, ka nebiju lidojusi. :-D
19.03.2011 00:43 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits