pastāstīšu jums savu pieredzi, varbūt iedvesmos. Kad meklēju darbinju rūpīgi atlasīju vakances kurās tieshām gribētu strādāt, bet kad man zvanīja un aicināja uz intervijām, atteicu jo iekšā bija sajūta ka tas nav man. Un tad vienu dienu aizsūtīju CV uz vietu, par kuru likās, ka man tur izredžu darbu dabūt nav, izglītības, vecuma un pieredzes trūkuma dēl. Bet nākamajā dienā vinji piezvanīja un uzaicināja uz interviju. Gatavojos ne pa jokam, izpētīju visu pieejamo info par vinjiem, aizgāju labi informēta, labi ģērbta un mēģināju atstāt mērķtiecīga cilvēka iespaidu. Vinji solīja piezvanīt nedēlas laikā, nepiezvanīja, nu neko zvanīju pati un prasīju kā iet ar atlasi, un vinji uzaicināja uz 2. kārtu. To arī manuprāt veiksmīgi izturēju, bet atkal klususms no vinju puses, un es atkal zvanīju, un vinji mani uzaicināja parakstīt līgumu (l)
Šobrīd strādāju ar labiem rezultātiem un saņemu attiecīgu atalgojumu. Bet tas nebūt nav mans galamērķis, es zinu ka iešu tālāk, tikai vispirms vēlos sasniegt griestus šajā darba vietā, iemācīties visu ko vien varu un izmantot visas iespējas :)