Es arī bezdarbnieks, no gada sākuma (precīzāk - no 2010. gada beigām), bet mani viss apmierina, no darba aizgāju pati. Jaunu darbu nemeklēju, vismaz pagaidām noteikti. Studēju, man arī daudz visādu darīšanu ikdienā un brīvā laika gaužām maz, bet, ja viņa būtu vairāk, noteikti atrastu, kā aizpildīt - pirmkārt jau vairāk sportotu, padomātu par savu biznesu, smalki izstrādātu biznesa plānu, tiktu galā ar studiju darbiem (man parāds - kursa darbs no 2. kursa), izmēģinātu ko jaunu interjerā, pārkārtotu māju, daudz lasītu grāmatas, kam tagad gandrīz nesanāk laika, vairāk satiktos ar draugiem (vismaz censtos, jo visiem arī maz tā brīvā laika :D), ietu biežāk uz kino, izmēģinātu jaunas receptes, censtos iemācīties pašmācības ceļā kādu jaunu valodu (kam vismaz izruna zināma, citādi nekas labs tur nevar sanākt), biežāk apciemotu vecākus un palīdzētu viņiem, sāktu audzēt podiņos garšaugus, beidzot iztīrītu datoru no vecajiem failiem un censtos ieviest kārtību, atlasītu fotogrāfijas, ko vēlos attīstīt, daudz pastaigātos, fotografētu, atlicinātu laiku sev - zieķētu krēmus un liktu matos maskas uz vella paraušanu :D Un vēl, un vēl, un vēl! Ir taču tik daudz, ko darīt! :) Un pati darba meklēšana taču arī aizņem laiku - jāpārskata sludinājumi, jāsūta motivācijas vēstules utt. Lai veicas! :)