Vispār esmu bez darba, bet tagad būšu Tautas skaitītājs līdz maija beigām. Pēc tam vasaru plānoju pavadīt priekos un pēc tam meklēt darbu! (Nu protams, ja gadīsies kas tiešām labs un nepalaižams garām, tad pēc darba lūkošu ātrāk, bet tā plānā ir kaut ko darīt sākot ar rudeni, bet neko jau nevar līdz galam zināt). :)
Daudzus mēnešus jau meklēju.Man šķiet,ka pie pusgada pārtraucu skaitīt.
Uz dažām intervijām sākumā bija uzaicinājumi,bet...pēc tam klusums.
Nu,tagad es ceru,ka vismaz uz vasaru atradīšu kko.Kaut vai tikai uz tiem dažiem mēnešiem.
Brīžiem ticu,ka viss būs ok,brīžiem padodos nomāktībai.
ā nu mazliet nomierinājāt ka 2 mēneši vēl nav daudz :-D bet depresņaks gan nāk, naudas nav nekā nav :%27-( abi ka ar senčiem dzīvoju jumts ir virsgavas :-)
Kā vispār aizpildat savu tukšo laiku?
es sēžu bez darba jau pāris mēn, bet darba piedāvājumi paši mani atrod, vienīgais es esmu ļoti izvēlīga, gribu normālu darbu un normālu samaksu! :) Visur, kur pagaidām esmu bijusi mani neapmierina vai nu darbs, vai darba alga, kas ir smieklīga... :-|
Ziemā jau to brīvo laiku tā pagrūtāk aizpildīt, it sevišķi, ja viss izdarīts!
Vasarā - jūra, jūra, jūra, it sevišķi, ja vasara tāda, kā pagājušo gadu! Vēl jau varētu mazdārziņu dabūt un audzēt dārzeņus, bet... vēl esmu par slinku tam! :D
Viena, ka meita slimo b/d, kas arī ir un draugs nespēj nodrošināt to, ka viņš var ierasties mājās, lai būtu ar viņu un otra, kas jau ir izlaidība, draugam šovasar vasarā atvaļinājums un es zinu, ka, ja strādātu, es nedabūtu! :D
A jē! Man ir no rītiem ko pakārtot, kad viņa aiziet uz bērnu dārzu! :D :D :D
Bet redziet kā sanāk, lasot sludinājumus, man Liepājā pat nav uz kurieni aizsūtīt, no malas izskatās, ka Rīgā jau būtu vieglāk, bet, spriežot pēc jūsu sacītā, tā nemaz nav! :-/