Kosmētika

Reitings 5
Reģ: 20.04.2010

metenes sakiet lūdzu vai kāda zin, vai ir kādi kosmētiski līdzekļi, tonālie vai kautkas, kas var nomaskēt mau tetovējumu?

15.03.2011 23:13 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Tapēc es savus abus tetovēkumus taisīju tādās vietās, kur var redzēt, bet, kad iet uz darbu vai kādu pieklajīgāku pasākumu, attiecigais apģērbs jau pats par sevi to noslēpj. :D Tas būtu pie gurna kaula, tieši virs biksēm un uz pleca, tieši pie krūštura lencītes. Vasarā un brīvaja laikā var lielīties ar smukumiem, bet pie vajadzības, neviens pat nenojauš. :D
16.03.2011 13:20 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Vai tad tetovējums arī nevar būt jaunības kļūda?
Reti kurš 15 gados, piemēram, domā par darbu bankā :-/
Man ir, bet, paldies dievam, uz lāpstiņas, kur reti kurš redz un baltā krāsā. (l)
Jā, iesaku to Make Up Forever no HD sērijas, man liekas viņš bija.
19.03.2011 00:59 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Kam nu kļūda,kam nu nē.Savu mūžu savus tetovējumus neesmu uzskatījusi(un zinot sevi diez vai uzskatīšu) par kkādu kļūdu.Apzināti esmu taisījusi tos tur,kur man tie ir.Un taisīšu vēl.Darbs bankā vai kādā citā iestīvinātā iestādē mani tāpat nedz interesē,nedz man ir tam vajadzīgās prasmes.
Es jau no pirmā brīža esmu rēķinājusies,ka varbūt kādreiz vajadzības gadījumā vajadzēs ar kkādiem tonālajiem smērēt ciet(vai kā citādi noslēpt).Un mani tas nav atturējis taisīt tetovējumus.Nav jau man tie uz pieres salikti rindā. :D Un cik man ir bijusi saskare ar cilvēkiem-tāpat mani vērtē pēc zināšanām un prasmēm,nevis auskariem un tetovējumiem.
19.03.2011 01:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits