1. Man ir 21 nevis 15 :)
2. Vēl pirms pāris dienām es biju nevainīga, tā pat arī mans puisis.
3. Piektdienas vakarā, kad biju pie drauga un nojautu, ka tajā vakarā abi kļūsim vainīgi, man it kā sākās MR, lai gan datums ir tikai pēc nedēļas. Bija tādi viegli rozā smērējumi kā parasti pirmajā dienā. Bet uz nakti pazuda vispār, kā tas dažreiz mēdz notikt. Tāpēc nolēmu draugam neko neteikt.
Nojauta piepildījās un mēs pārgulējām. Vakar visas dienas laikā arī bija tikai tādi smērējumi un šodien vispār nekā vairs nav. Kur pazuda manas MR? :D Vai arī ja vakardienas smērējumi bija tikai vainības sekas, tad kas bija tie par smērējumiem 5dien? :-/
4. Tas laikam ir normāli ja nevainīgs puisis pirmajā reizē ļooti ātri beidz, vai ne?
5. Vīriešu stulbumam tomēr nav robežu. Rītīgi sadusmojos uz viņu. Viņš ātri beidza, ka es pat nepamanīju. Pēc brīža paskatos, prezervatīva vairs nav. Man jau pirmā doma - pa kluso novilcis, jo ir no tiem, kam negribas ar prezervatīvu mīlēties. Beigās viņš man pasaka, ka viņam jau nogājis. Ok, viņš teica, ka zinot ka viņam vairs nekā nenāks ārā, bet vienalga - mazums kkas iznāk vai arī kkas ir palicis uz locekļa :-/ Ja es palikšu stāvoki, nositīšu viņu (e)
Pēc cik ilga laika parasti parādās grūtniecības simptomi?