man ļoti patīk dzīvot kojās!
neesmu no tām,kas tusē pa visām istabām,bet pilnībā apmierina arī mazā kompānija,kas mums izveidojusies (l)
Nu ņemot vērā,ka daudzi it īpaši pirmkursnieki pirmajā gadā ir kā no ķedes norāvušise tad ir diezgan jautri..(pati eju otrajā kursā tagad).Vienreiz vakarā dzirdu nenormālu troksni pie durvīm,slinkums iet skatīties-no rīta eju,viss gaitenis ap manām durvīm balts(kāds izpūtis ugundzēšamo aparāru)ne jau speciāli tāpēc,ka mēs tur dzīvojam,vnk tas aparats stāv pie mūsu durvīm,un tas čalis arī citos stāvos tā izdarīja!
Esmu kopār ar Mademoiselli un citiem draugiem sēdējusi 5:00 no rīta uz kāpnēm ,jo nelaiž iekšā,pēc kāda laika ielaida un pēc dažā dienām izmainīja koju noteikumus,(gan jau lielā mērā dēļ mums)ka 3 dienās var pa stundu vēlāk pārrasties mājās! :-D
manā stāvā,viens puisis pagaišgad visu virtuvi piesvilinaja tā,ka griesti melni,un nokusa viss,kas no plastmasas bija,jo šamais bija ēļlu atstājis vārīties un uzpūta vējš! :-D
vēl mums bija ļoti skalas kaiminienes,kas tā nodarbojās ar seksu :-D ,ka bija sajuta,ka tulit sienai bus caurums un iekritis mūsu istabinas gultas!par laimi vinas driz izmeta no kojam! :-D bet vislabakasis ka vinas domaja,ka mes uzrakstijam iesniegumu par vinam bet ne! 8-)
nu ari pasas esam uzdivojusas tā ka jārajas ar kaiminiem! :-D
Un pie kondicijas ieskrien(netisam svesas istabas man ari nav nekas jauns) :-D
ceru,ka 2 gadu laika bus vel daudz kas smiekligs! :-D
ā,mums istabina visam 3 pie gultas viriesu atteli salimeti,ta nu pa vasaru ierodos uz kojam pa BBP palikt un durvis iebāzts baigais viriesa attels! 8-) :-D