sen neesmu šeit bijusi :)bija daudz darba, tagad pirmas dienas, kad mēģinu kaut kaut drusciņ uzelpot :)
Domāju, ka pa šo laiku man notiksies kaut kas jauns, a nē :)
Tikai klapatas :)
1) Man nojudzas dators, un vēl cietais disks, ķad vienu meistari mēģinājuši izvilkt info, viss no..jās vēl vairāk un tagad citi jau mēģina kaut ko glābt, bet ļoti daudz kas nebija pārrakstīts, tāpēc baigi daudz bilžuku vairs nev nekur :( Jo uz DVD nesaglabājās izrādās vīrusa dēļ :(
2) Tagad man jaunais dators, cietais disks (ārējais), jo no info pazušanas tagad baigi baidos, bet arī ar jauno baigas problēmas, nopirku internetveikalā, bez nekādas programmas, bija grūti uzlikt kaut kādu programmu, XP neizdevās, windows 7 tagad ir, bet riebjās, Tildes nevarēja ielikt, tagad latviešu šrifts kaut k'ds nekāds, bija pt problēmas pieslēgt pie neta, kaut gan citus mierīgi slēzu pati, šito nācās saukt meistaru, un tas vēl stundu čakarējis :(
3) No 15 marta būs jāizīrē dzīvoklis ne pārāk labā stāvoklī un nav ne jausmas vai kādam kaut ko tādu vajadzēs.
4) Darbā ar to projektu, ar ko čakarējos, tā arī nekas nesanāca, ne manas vainas dēļ, atbildīga persona, speciāli šim projektam nolīgta no malas, visu piekas, bet no tā cieš mans pašvērtējums un alga :(
5) Iedomājos nākamgad iestāties maģisratūrā, bet ta, ka studēju vēsturi, tad izstādē "izglītībā" atradu tikai 2 vietas, kur "pārprofilē" - RSEBA un Kultūras un vadības augstskola. Varbūt kādais ir kaut kādas aitsauksmes, par sim skolām, vai arī kāda zin kādu citu vietu, kur maģistros var studēt biznesa vadību, ja beidzis kāda cita profila bakalaurus???
6) Nezinu, vai no noguruma (jo vairākas nedēļas stradāju bez brīvdienām), vai arī no raģiskām reizēm jau otru dienu reibst galva un asens no deguntiņa :(
AA, ir arī vina laba ziņa, notoeveju pa'februāri pa 4 kg, toties martā no kreņķiem pieņēmos atkal svarā, bet pagaisdām tikai pa 1 kg :D :)
ja kādam ir kaut kādi komenti vienalga pa kādu jautājumu, vai nezinu kas tur vēl, droši rakstiet :D
P.S. Ja no mana vecā datora (samsungs portatīvais)izdosies iaņemt kaut kādu informāciju un datoriķis viņu nesaplesīs detaļās, tad varu "tīru" kādam atdod vai pārdod pa kādu 5cuku, jo uz paneļa plaisa, vairāk nav viņš vērts, tika man kā atmiņas (jo nopiz..ju, sorry, viņu, pieklapējot, kad piekto reizi negribēja man svarīgu dokumentu saglabāt :(
Zinu, ka gari, bet toties beidzot izkratīju sirdi :)