Man ari ir mana kruze-man radini atsutija -virsu mana glezna-vispar tas bija loti aizkustinosi :-) !!!Tejas garso,bet tomer laikam vairak esmu kafijas dzeraja,dzeru kafiju ar medu kadreiz ari! :-P :-)
Jāsāk laikam ar to, ka esmu kaislīga tējas fane! (l)
Ja dzeru savu mīļāko tēju, tad izvēlos pēc iespējas lielāku krūzi :-D
Mana mīļākā tēja ir zaļā citronu, melnā citronu un visur, kur citroni un vēl citrons iekšā! :-P
Jāsāk laikam ar to, ka esmu kaislīga tējas fane! (l)
Ja dzeru savu mīļāko tēju, tad izvēlos pēc iespējas lielāku krūzi :-D
Mana mīļākā tēja ir zaļā citronu, melnā citronu un visur, kur citroni un vēl citrons iekšā! :-P
Manas iecienītākās tējas ir zaļā, mate, piparmētru,liepziedi. Esmu tēju fanāte- kad esmu mājās nepārtraukti dzeru kādu no šīm tējām :-D Un neslimoju vispār (l)
Dievinu rožu pumpuru tēju ar grenadīna sīrupu. Dievinuuu! (l) Vienmēr cienāju, kad pie manis kāds atnāk! 8-)
Vispār, jāatzīst, ka man daudz vairāk garšo melnās tējas, bet veselības nolūkos cenšos dzert arī zaļo tēju. Pēdējā laikā ir iegaršojusies Clipper zaļā ar medu (Manuka honey). :-)
Salda piarmeetru teeja garso vislabaak! ari melnaa ar ingveru,citronu un medu,bet pastaisiitaa,ne veikalaa nopeerkama!Parasti pieriiveeju mazliet ingveru,pielieku citrona skeliti un karoti medus,un lai mazliet ievelkas.garsiigi bez gala!
Es biezi taisu ingvera saknes teju-esot loti veseliga ari-pielieku vel mazliet medu-cukuru gandriz nelietoju!Loti garsigi!Salome es jau redzu,ka mes abas dzeram to teju un runajam par kaut ko tadu....! :-P
man, tāpat kā Salomē, pēdējā laikā ir ļoti iegaršojusies rožu pumpuru tēja ar grenadīna sīrupu. nu tik garšīga :)
tā ikdienā dzeru dažādu veidu tējas - zaļo, balto, melno, karkade, rooibos :)
Jaukum, to tēju vairs Rīgā nepārdod, jo pārdeva tikai uz Z-svētku tirdziņa laiku, tagad ir tikai Valmierā, ja nemaldos :-) Bet vari mēģināt sameklēt līdzīgu - nosaukums ir "Melleņu jogurts".