Vajag jūsu viedokli ...

Reitings 624
Reģ: 29.01.2009

Čau visapkārt!

Kāds Latvijā laiks?

Pie mums, Anglijā tīīk forša ,silta, bezvējaina un saulaina diena. Jā, pavasaris ir sācies. Kokiem pumpuri jau , pēc nedēļas viss būs stipri zaļākos toņos. (l)

Bet tēma ne par to!

Vārdu sakot, man ienāca prātā mazs biznesiņš. Labums gan man,gan jums.

Bet vai vispār jēga ir ieguldīt savu naudu , ja nebūtu nekādas atsaucības uz manis piedāvāto.

Tad nu tā.. gan jau daļa būs dzirdējusi par slavenajiem ''car boot'' tirdziņiem visā UK.Respektīvi,katru svētdienu cilvēki salasās tirgus placī, tirgo savas morāli novecojušās mantas. Sākot ar urbjiem un elektroierīcēm, beidzot ar rotaļlietām un drēbēm. Līdzīgi kā LV andele mandele, tikai stipri lielāka dažādība.

Vakar biju pirmo reizi ... pa 10 poundiem sapirkos pilnīgi jaunus džegingus, kurpes, somu, jaciņu ,kosmētiku - būtiski,ka viss no labām firmām.

Tad nu mans piedāvājums: pirms es braucu uz LV, sapirkties tur pa lēto kosmētiku,vāāŗbūt arī drēbes( tikai tad ja tiešām būs kas tāds ko varētu acumirklī izķert).. Kas tur ir? Pārsvarā body shop produkcija -tonālie,pūderi,acu ēnas, sārtumi,bronzeri - viss vidēji 1-3 poundi.

Ir arī daaaudz loreal dekoratīvās kosmētikas( true match tonālie par 2.50 (l) )

Protams, visas lietas jaunas,nelietotas.

Nopriku Dior mascara skropstu tušu pa 3 poundiem,kur vēl lētāk? :-D

Body shopa acu izgaismotāji pa 1 poundu.

Ko sakiet, būtu kāda ar mieru pirkt ko tādu? varētu arī pasūtīt īpašās vēlmes, moš arī atrodu tieši to!

Bet nepārdošu gluži pa vienu latu.. bizness ir bizness. Vismaz ļotenes biļeti gribētos atpelnīt :-D Cik Tu būtu gatava maksāt par šīm lietām,kāda būtu pieņemama cena? Es domāju robežās 3-4ls?

āā.. arī varēšu vārbūt šo to no primark atvest.. tagad tur tik skaistas kleitiņas, vaarīgas kurpes un zandalītes pa 6 poundi, džegingi ļoti labi + nav sliktas kvalitātes. Varbūt kādai kaut ko no H&m vai new look ..

Katrā ziņā, rakstiet savas idejas! :-)

07.03.2011 19:26 |

Reitings 12651
nu, žēl, ka tādi izmēri, jo kleitas ar XS es gribētu :-P
07.03.2011 20:51 |

Reitings 8187
Reģ: 27.12.2009
Es ar labprāt nopirktu kko,man uz xs
07.03.2011 21:07 |

Reitings 4718
jā, tiešām neaizmirsti par draudzenēm :-D es arī kaut ko no kosmētikas gribēšu.. un ar atlaidīti (s) :-D
07.03.2011 21:12 |

Reitings 624
Protams, draudzenes netiek aizmirstas. :-D
07.03.2011 21:17 |

Reitings 4718
kādu dienu skypā par šito parunāsim, man noteikti vajadzēs kosmētiku.
Drēbes jau es pati vācijā sapirkšu un man ir grūti nopirkt. Vienīgi kādus aksesuārus ;-)
07.03.2011 21:22 |

Reitings 114
Reģ: 11.09.2010
man patīk šī ideja. ;)
ja būtu mans izmērs, kādu drēbīti NOTEIKTI paņemtu.
arī kosmētika, kaut vai true match tonālais interestētu, bet tur jau tonis jāskatās.
07.03.2011 22:32 |

Reitings 20
Oi, es ar no UK un arī diezgan bieži dzīvojos pa Car boot-iem, bet nu kosmētiku gan tur neriskēju pirkt. Es vnk zinu no kurienes tā kosmētika nāk (tie lielie kvantumi privātiem tirgotājiem) un kaut ko tādu likt sev uz sejas...nu nē. Par pārējiem štruntiem, protams - sveces, dažādi sīkumi mājai utt. - gandrīz pa velti. Bet kosmētika un pārtika...personīgi man bail. :-)
07.03.2011 22:56 |

Reitings 624
Nixy - pastāsti sīkāk, no kurienes nāk?
Es neko tādu nezinu. :-O
07.03.2011 23:01 |

Reitings 20
Misblondums - nav tik traki...priekš cilvēkiem, kuri nav īpaši alerģiski vai ar jutīgu ādu...un nekur nav teikts, ka tāda pati produkcija nestāv veikalos par bargu naudu...bet tur vismaz var sūdzēties.
Nu ir tādi lieli pārstrādes uzņēmumi, uz kuriem tiek sūtīta produkcija no lielveikaliem, kura ir tikusi nepiemēroti uzglabāta vai ražota. Uz šiem uzņēmumiem katru dienu atnāk tonnām svaigas, smaržīgas maizītes, kurai kaut kas nogājis greizi ražošanā/uzglabāšanā; alkohols, augļi - tas pats stāsts. Nonāk pilnīgi jaunas, iepakotas elektropreces (pilni tādi lieli tā kā būri ar portatīvajiem datoriem, fotokamerām, kas veikalā maksā 4 ciparu skaitli) - nu šīs lietas parasti neiznīcina, bet sazinās ar ražotāju, kas un kā. Un, protams, kosmētika - tonnām kosmētikas. Jaunas, dārgas, lētas, zīmolu, parastas - VISS, ko vien veikalos var ieraudzīt un iegādāties. Jā, bieži šai kosmētikai..tīri vizuāli - nav nekādas vainas. Viss jauns, iepakojums kārtīgs...viss kā nākas. Bet - tā kosmētika ir izbrāķēta kā pārdošanai nederīga...un tam jau ir savs iemesls. Viena lieta ir ieskrāpēta svece, otra - nepiemēroti ražota/uzglabāta kosmētika, kuru liek uz ķermeņa...bieži uz sejas. Un tas pats ar pārtiku...
Un...kā tas viss nonāk car-boot - visās šajās rūpnīcās strādā cilvēki...citi apzinīgāki, citi ne tik apzinīgi...un tie, kas ir mazliet neapzinīgāki par citiem...stiepj pilnas kabatas ārā no darba - ar visu. Vajag vai nevajag. Un daļai šo cilvēku tas jau ir bizness. Kosmētiku vispār ir ļoti ērti iznest, jo tas viss ir pieejams visu darba laiku; precei izmēri mazi-kabatas daudz un lielas. Un tik stiepj, stiepj, stiepj un pēc tam pārdod.
Visu, ko saku, zinu 100%. Pati savām acīm redzēju/ziņoju par 500 portatīvajiem (jauniem/aizzīmogotās kastēs); pati esmu pieņēmusi n-tos 'keidžus' (lielus metāla 'būrus') ar kosmētiku. Strādāju viena šāda uzņēmuma ofisā, bet reizēm nedaudz jāpakontrolē kas tiek atvests. Nu lūk...un tā kā vietējie jau zina, ko dara citi vietējie :D Tad zinu kā tiek stiepts mājās viss, ko var aizstiept. Un car-bootā, kad tiešāk paprasa, vai tas no piem., Tesco pārstrādes rūpnīcas nāk? Tad pēc samulsuma/nosarkšanas pakāpes var uzminēt atbildi uz jautājumu.
Un jā...esmu tikusi pie dažiem kosmētikas nieciņiem. Aizdomīgs šķita tikai viens laineris...īsti nesapratu kas, varbūt vienkārši ražotāja specifika, bet nu jā...dīvains likās. Pārējais pirmajā mirklī šķita daudz maz ok, bet Tu jau nekad nevari zināt...
Vienmēr noskatos uz to kosmētku...ehz, jā...lēta, bet nu...negribas riskēt uz sejas kaut kādu ēdi dabūt :D Kaut arī Latvijā to dabūju no veikalā pirktas kosmētikas...tā kā...cik garš tik plats :) Vienkārši katram laikam jāzina ar ko riskē...un tad jau izvērtē - der/neder.
Riktīgi gari sanāca, bet es nemāku īsāk izteikties :D Atvainojos :)

P.S. No kuras puses UK Tu esi?
07.03.2011 23:28 |

Reitings 624
Nu jā..
Tik tālu nebiju aizdomājusies. :-)
Tām kurām āda jūtīga,varbūt tad tiešām labāk nepirkt.
Es uz savas zieķēju visu ko gribu, nekas nenotiek - pagaidām. :-D

Es esmu no Harlow , katru nedēļu arī pa London padzīvoties sanāk nedaudz.
Un Tu?
07.03.2011 23:36 |

Reitings 20
Es arī Harlow :-D
07.03.2011 23:38 |

Reitings 624
Eī to nost...
Tik liela Anglija, un Tu ar no Harlow, kur ir ļoti maz latvieši ( manuprāt)
Kurā vietā dzīvo? Centrā,vai tajā Lidl rajonā?
Un strādā arī Harlow, vai tas ir citā pilsētā? Jo es te nemaz nezinu tādu rūpnīcu :-O
07.03.2011 23:41 |

Reitings 20
Harlow ir pilns ar latviešiem :D Goda vārds...pilns. :-D Par krieviem nemaz neizteikšos...tie šķiet ir visur.
Es dzīvoju centrā...pašā, pašā Centrā, pie Barclays.
Jap, strādāju arī Harlovā. Uzņēmums atrodas Pinncles. :-)
07.03.2011 23:46 |

Reitings 624
Es pazīstu tikai kādus padsmit ,bet tā uz ielas nemaz nekad neesmu dzirdējusi latviešu/krievu valodu .. :-)
Nu feini, es ar centrā - pie sainsbury's.
07.03.2011 23:48 |

Reitings 20
Nu uzņēmumā, kurā strādāju vien ir...emm...daudz :D Nu ap 30 latviešiem noteikti. Tad vēl regulāri Primark un Asdā dzirdu...šodien viena ģimenīte bija no Latvijas, vakar ar kādi 4 cilvēki (2 + 2). Pēdējā laikā ar vien vairāk paliek. Pati zinu vēl vienu krieviski runājošu ģimeni. Nu ok, jāskatās, ko katrai no mums nozīmē "daudz" un "pilns" :D , bet manuprāt pietiekami.
A Sainsbury's oranžās lampas (izkārtni) es pa logu redzu :D Nu 10min gājiens, ja kā cilvēks iet :D Var arī pa taisno...caur krūmiem un pāri šosejai :D
07.03.2011 23:53 |

Reitings 20
P.S. Pie uzņēmuma atrašanās vietas 'a' burts pazudis - Pinnacles :)
07.03.2011 23:54 |

Reitings 1475
Reģ: 05.01.2010
Doma ļooti laba :-)
Tik vai nebūs grūti uz tādiem pasūtījumiem, jo sievietes jau ļoti dažādās un tu to vienu lietu vari iedomāties savādāku nekā tā, kas pie tevis tā kā pasūta...
Vari sapirkties tur UK un pēc tam visas cosmo meičas uzaicināt uz tirdziņu pie vienas reizes :-)
08.03.2011 00:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits