a man komplimenti nepienākas?? viena te otru apber ar laimpnības tekstiem, a man tik tiek, ka es piedzērusies vai pierijusies :D bet nu otrais variants tuvāk :D:D:D
Sveikas!
Es tikko no darba pārnācu. Rīt un parīt arī jāstrādā, bet par laimi līdz 21:30, nevis 23:15. :-D Rīt draugu satikšu, šis D-pilī, nevaru vien sagaidīt. (l)
Šēka es ar sezu visistaba ar kompiti klepi, malkoju alu, uzpipet uzreiz ari ik pa bridim gribas :-) vispar man draugs izteica sodien domu atmest pipesanu, man tas nesagdatu lielu problemu,bet butu atkal ta ka es nepipeju, bet vins piipe :-D
hell varu pateikt kko ari tava laucina, bija ta diskusija,kuras meitenes ada gribetu but, es negribetu but tava ada, bet vnk beidzot patuset, man liekas mes esam uz viena vilna :-D :-D
ka tev vakar beidzas, kad mus pameti? dabuji ko gribeji? :-D
nu tā arī var :D es gan domāju, ka vēl ilgs laiks paies, līdz es līdz turienei nokļūšu, bet nu ceru, ka palīdzēs un tad jau viss būs kūl!! ahhhh (l) (l) (l)
tad brauksi pie maniem latinos cervezu (alu) beber :D
nu tad man bus iekrata naudina atkal :-)
es tikko draugam pateicu, ka tu brauc uz mexiku un es ciemos, vins pateica "lai brauc, brauc, narkotirgoniem tur patik blondas meitenes" :-D :-D