Sveika, meitenes :-) man tāds jautajums vai kāda no Jums ir mēģinājusi lietot šo Ikos firmas brīnumu? :-) un kā ar toni, uzklāšanu un vai taisnība, ka pietiek veselam gadam?:)
Bet atkarigs kadi defekti.Pūderis noslēpj vaļējās poras. tapec ir domati maskejosie korektora zimuli.. man ir sausais puderis, bet Nivea man ir mitrinosais puderis, tas gan bik taka nogludina poras.. bet nju prasas pec korektora :)
Iegaumē, ka visu ko tu vēlies izcelt, lieto baltu [acu sanos , virs vaiga kaula] . Ja vēlies ko noslept patumsini, piemēram ja nesi apmierinata ar degunu.
Pigmentācijas plankumus?:)
pagaidām man palīdzīgs ir tikai tonālais, bet ar to ir diezgan ķēpīgi. ca ka āda man ir diezgan tumša, tad tie pigmentāčijas plankumi izskatās, kā zilumi.
mm, labs pūderis. Man patīk. Pirms vairākiem gadiem nopirku Vācijā. Gāja ilgi. Tad vēlreiz sanāca pasūtīt caur kkādu katalogu, arī no Vācijas. Un tad ilgi meklēju, kur lai viņu pasūta. Vairākus gadus lietoju citus pūderus, bet šķiet, ka būs atkal jāpasūta šitais :)
nu šitais IKOS par ko ir diskusija :D
tā kā man ļoti patīk krāsot vaigu kaulus ar brūnu/bronzīgu pūderi un ir mana ikdienas kosmētikas sastāvdaļa, tad man patīk tumši brūni pūderi.
Vēl patīk arī Max Factor - bronzing powder. Arī IsaDora patīk
jaa, shie puderi tiesham turas looooti ilgi un kvalitate ari ir ljoti laba, protams, ja nesanak ieshmaukties uz pakaljdarinajumiem ;-) starpcitu shadus puderus Latvijaa zinu ka tirgo baltic beauty izstaadees