nuu es jau pirmkaart students esmu :)
taadeelj paartikai diez ko atljauties nevaru. gruuti saskaitiit,bet droshi zinu,ka mans maksimums ir 20 ls,dazhreiz gadaas pat 10 un mazaak ..ja vajag ietaupiit
uzskatu,ka tas ir ok. dziivoju viena.
Diemžēl, daudz tēŗējam pārtikai, vislielākie tēriņi ir uz gaļu, dabīgajiem jogurtiem(DAUGAVAS), pienu, minerālūdeni/90 pudeles mēnesī/, našķiem manam draugam..
par pag.mēnesi sanāca 30 ls pārtikai + 30 ls par alko un pasēdēšanām kafejnīcās - tas ir uz 2 cilvēkiem ar nosacījumu, ka dzīvojam pie maniem vecākiem un pārtika mājās vienmēr ir :) Paši piepērkam tikai kādus desertiņus, sieriņus, auglīšus utt. Es domāju, ka šomēness centīsimies ietaupīt uz alko un kafejnīcu rēķina!
menesi ir 30 dienas.
tu saki, ka tere reizem pat 10ls. tatad diena tu vari partikai izteret 0,35 sant. nu ko pa tadu naudu var nopirkt? katru dienu est saldejumu?
līdz šim tērējām 200ls, varbūt vairāk. bet šonedēļ draugs man iedeva 30LS, jo es viņam teicu, ka mierīgi varam ar to iztikt nedēļu. Tad nu nācās viņam to pierādīt un man tas izdevās- visai nedēļai pārtika ir sapirkta un esmu iztērējusi apmēram 23LS. turpmāk draugs man katru nedēļu izsniegs 30LS un man smuki jāsaplāno pārtikas budžets.
lilcha
es daudz needu un censhos taadus produktus pirkt,kuru ilgam laikam pietiek.(piem.grikji,riisi) galju man reti kad sanaak eest (apm 1x nedeeljaa) aktuaalas ir olas un maize :)
jaa,un man par brokastiim nekad nevajag iipashi aizdomaaties-vienmeer musli ar pienu :)
nu man sanāk kā kuro reizi, es nedēļa dēļ pārtikas varu izterēt kādus 7 latus, bet citreiz pāri 20ls sanāk. tad nu mēnesī kādi 60-80 lati sanāk.
varētu jau ietaupīt, bet dažreiz tā vien gribās dažādus našķus :D