Labrīt no rīta (l)
Es vēl guļu |-) ar rīta kafiju :D
Hmm, vai tad mēs vakar vinnējām? Es tā arī iemigu - draugs ar neko neminēja, ka būtu zaudējuši.
Plānos nekas sevišķs, nav mašīnas, nav veikalu :D Besī, ka es esmu tādā ziņā atkarīga no citiem, ka man vajag kaut kur tikt. Vakarā draugu pielauzīšu uz solāriju,lai aizved, vakar netiku un tāpat ēdamais jāsapērk :)
Foršu jums meitenes šo dieniņu! (l)
Esmu galīgi beigta, otro dienu pēc kārtas 2,5 h miega. Ja vakar vēl vēsi piecēlos, tad šodien jau raidāt gribas, kā nekur negribas, tik vien ielīst atpkaļ gultiņā. (s)
Sallija, hokejs ir vienkārši burvešķīģs (l) Ar nepacietību gaidu nākamās spēles. (l)
Nu kur var tik ļoti vispār miegs nākt. (e) Un vakarā atkal uz darbu :%27-(
Labriit!laukaa tik druums laiks :-(
paeediishu brokastis un doshos uz skolu un pec tam kajas par pleciem metiishu un steigshos uz darbu :-D es arii gribu šopingā tikai nezinu kad varēšu tajā doties....
Labrīt! :-)
Jūtos labi, jo piektdiena klāt. :D bet visu nakti murgoju un laicīgi jau arī gulēt negāju, līdz ar to īsti neizgulējos, bet tāpat priecājos par pilsētas mošanos. :) :D
Good morgens...
nespēju vien beigt domāt par to,ko iespējams iegūšu savā īpašumā:))
cerams realizēsies..
nakts kā jau nakts, saldi sapņi un no rīra nespēja un negribēšana celties, bet beidzot piektdiena un braucu uz laukiem:)
laiks gan varēja būt bik labāks, tā pelēcība nav izturama :D
Labrīt.
Es beidzot esmu tikusi skaidrībā ar transportiem un tagad visu laicīgi varu izdarīt.. :)
Par to tautas skaitīšanu...Vakardien pildīju,bija jaut.par cilv.kas dzīvo kopā ar mani,tad nu rakstīju draugu..visus datus,tad šis sāka man sprēgāt,lai dzēšu ārā,ka viņš negrib nekādā tautas skaitīšanā piedalīties,kur nu vēl savus datus rakstīt internetā.
Tad nu tā arī līdz galam neko neaizpildīju.
Laikam jāuztaisa kafijas tasīte.
Esmu tik laimīga,ka rīt beidzot varēšu izgulēties. :)
Labrīt... ;-)
grūtākais rīts visā nedēļā, jo darbā jābūt jau 8-os un vakar tika vēlu aiziets gulēt... :-/ esmu darbā un jāsāk domāt par kafiju, tad jau domāju, ka diena aizies... |-)
vakarā plāns laisties uz laukiem, padzīvoties, beidzot satikt savu mazo peli(brāļa meitenīti (l) )
gribu saulīti |-) bet noskaņojums ir labs, vēl labāks būtu ja varētu celties vēlāk. Bet nu jāaiziet uz 2 lekcijām, tad uz braukšanas nodarbību (jāpabraukā pirms rītdienas testa brauciena), un tad laikam nelielā šopingā :-)
Labrītiņ...
Šodien jūtos tā ne visai :(
Tūlīt dzeršu savu otro rīta kafiju un jāsāk būs strādāt... Fiksi jāizdara visi darbiņi un jātinās ātrāk prom... Kā nekā 5diena :)
Labrīt! :-)
Šodien vakarā forš pasākums, kuru pati organizēju, ceru, ka viss izdosies. (l)
Jāsāk pamazām darīt, lai varu paspēt visu, kas vajdzīgs. :-D
Domāju iet skriet, bet laikam tomēr tepat mājās izlēkāšos. :-D
Jauku dienu! ;-)
pieejot pie spoguļa konstatēju faktu, ka nevaru nemaz aiziet uz 2 lekcijām, iešu tikai uz vienu - pēdējo.. jo naktī mani mati ir totāli netīri palikšu. Laikam man pa nakti ir bijis karsti :-D
buxiic - kā gribētu padarīt visu ātrāk un doties prom no darba..bet nekā....padarīt vai nepadarīts,bet darbā jāsēž līdz 18:00
Šodien draudzenīte piedāvā vakaru pavadīt meiteņu sabiedrībā-meiteņu ballīte...bet tagad tāds slinkums,gribas tikai un vienīgi gulēt,zinu,ka vakarā noteikti ar palaidīšu ballīti...man primārais ir miegs.
Labrīt!
šorīt jau 5diena! (l)
eh, vakar tomēr vīra komanda zaudēja..nu ko vēl atliek 7dien, kārtīgi saņemties un viņus uzvarēt, lai tiktu tālāk!
vismaz prieks par hokeju! :-)
šovakar ar vīru uz kino aizbrauksim, vkariņās, nu jāuztaisa tāds jauks vakars! (l)