* hellish, nesatraucies, man ir kur augt un Tev ir kur krist 5 kg robežās šurpu turpu :-P
* aise ja ķēvju un nīlzirgu sabiedrībai gribēs pievienoties kāda cūka, tad to varēs nodēvēt par mežacūku, būs Tev no mežiem :-)
:-D :-D :-D :-D atbildīgā par mežu valdi - mežacūka :D:D
fatpower biedrībai biznesa plāns jau gatavs? vajag sākt vākt finansējumu, lai valsts pavairo burgeru ražotnes, un visām kārnajām vismaz 1x dienā būs jāēd fatbuergeris :D:D
Tracina šīs tēmas, kad lielākā daļa saraksta - ārprāc es sveru 50 kg un man ir liekais svars :D
smiekli nāk, ko jūs darītu ar maniem 66? :D
Bet jā, gribu tos 6 nost :-/ :-D
chupse - a ko nu tagad darīt, man rodas associācija ar zilajām govīm, to takš tu nevēlies? :-D
a par savru runājot - es neesmu to nekur šeit atklājusi un tie nav ne 50, ne 60 kg.. bet par spīti visam izskatos sakarīgi un reizēm arī ļoti skaisti...
fatpower, vispār šodien atslodze, bet tas tā :D
nu tad veidojam biedrību un bliežam augšā locekļus :D mēs ar aissi noteikti pārvaldam sabiedriskās attiecības es nodarbošos ar Skandināviju un aisse pārņem Somiju
aisse arī presi gribēja, kas man būs tikai jākliedz uz jums, ka jūs resnās debīlenes neko atkal nedariet darbā, tikai draugos un cosmo sēžat?? :D nu tad es tās ģēlas ar fatburgeru ražotnēm arī varu kārtot :D