Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Grūbas.

 
10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009

Ko lai tādu easy pagatavo no tām? (kur nevajag diži daudz citu sastāvdaļu)

Un vai tās obligāti ir jāmērcē cik tur tās stundas?

03.03.2011 18:05 |
 
Reitings 1251
Reģ: 23.03.2010
skābeņu zupu (l)
03.03.2011 18:09 |
 
Reitings 2087
Reģ: 29.01.2009
Uz jautājumiem neatbildēšu, bet ļoti sakārojās grūbas
03.03.2011 18:09 |
 
Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Man viņas tā pat garšo! Neko nekad nemērcēju, izvāru un viss :)
03.03.2011 18:10 |
 
Reitings 631
Reģ: 28.12.2010
pamekl;e recepti grūbu - sēņu risotto, sanāk ļoti garšīgi :-)
03.03.2011 18:14 |
 
Reitings 164
Reģ: 18.01.2011
Es ēdu grūbas ar sieru. Vnk izvāra grūbas un tad sarīvē klāt sieru. Var pielikt arī kādu krējumu, ja prasās, bet parasti tāda putriņa izveidojās no siera un grūbām. Man dikti garšo.
03.03.2011 18:16 |
 
Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
Manuprātļoti garšīgi irgrūbas ēst ar mērcīti, kas gatavota no žāvētas gaļas un sīpoliem un klāt piedzert glāzi kefīra ;-)
04.03.2011 18:09 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!