T`Bear, 801 toni! 3x krāsoju, vinnēju šeit to matu krāsu :D man patika kādi tai modelei ir mati un viņai it kā krāsoti ar 801, vismaz reklāmā tā rāda, bet nu man nesanāca tādi :D
nu, bet man nesanāca tāds kā šamējai, man bija tumšāki, man vairāk patīk tuvu platīnam, tagad gan man ir ideāla matu krāsa, tādu kādu tu gribi+gaišākas šķipsnas :)
nu man gali pelēki nez kāpēc nokrāsojās, un tā ir ar visām krāsām, kad 1x liek, bet es nopirku tās schwarzkopf putas, un ideālas, super klājas un tonis smuks, krāsoju ar toni 1000!
Nu vēl tu vari aiziet pie frizieres, man izveidoja tādu matu krāsu kā bildē- balināja resnākas blondas šķipsnas pa visu galvu un pāri smalkas medīgas šķipsniņas, izskatījās super un baigi patika, bet tagad esmu brunete :D
nope, vienu, man mati kur 10 cm pāri pleciem un mierīgi pietiek, jo šamējās tā forši var iemasēt visā matu garumā un biezumā! un man paveicās, drogās bija atlaide, tagad tās putas maksā ~6 ls, es pa 2.70 nopirku! :)
6 ls...hmm un ja divas = 12 ls...mosh meeginaat ar vienu :D bet tas tonis ir ideaals :) lasu atsauksmes un daudzas saka ka ir sanacis taads tonis kaa uz pakas