Tevi pieņem, citu atlaiž.

Reitings 4718
Reģ: 29.01.2009

Jau no jaunā gada esmu pieņemta darbā uz pusslodzi un šodien man izteica piedāvājumu vasarā strādāt pilno slodzi. Protams, ka es piekritu! :-) bet tad es uzzināju, ka to sievieti (studente), kas tur jau kādu laiciņu strādā atlaidīs no darba (pamatojums: daudz kļūdas pieļauj,kur to nemaz nedrīkst). Un mani pieņems viņas vietā, tikai nedaudz citi pienākumi man būs.

Zinu, ka tā dzīvē notiek, bet tomēr nepatīkama sajūta. Esam arī kopā sastrādājušās, kad biju praksē tajā uzņēmumā, tiešām jauks cilvēks. Žēl, ka viņai nāksies zaudēt darbu, bet nu pati it kā vainīga.

Pastāstiet, kā Jums ir gājis pa karjeras kāpnēm? Arī ir bijis tā, ka kādu kolēģi atlaiž (vai pazemina) un Jūs tiekat viņa vietā? :-)

02.03.2011 19:39 |

Reitings 4718
kleksi, uz kuru tad Tu aizgāji? :-) man tieši speciālists sastādīs priekš manis to uztura programmu un speciālu diētu.

sunce, jā, dzīve viņiem tad atmaksāja visu. Un malacis, ka neaizgāji atpakaļ. :-)
03.03.2011 16:50 |

Reitings 2518
Reģ: 25.01.2010
Mana viena nedela sporta kluba bija lieliska. Pirmas 2 dienas es dariju visu nepareizi- cilaju to stienus lai kacatu muskulus. A man trennere beigas pateica,ja es gribu nomest svaru, tad man jaminas ar riteni. steperi un jaskrien pa lenti. sakuma to,un kad svars bus ok, tad jasak ka4aties:)
zel,ka vairs nevaru iet uz sporta klubu, tagad tikai edu veseliigi.
03.03.2011 17:04 |

Reitings 92
Es tagad eju uz LadyFitness, tur arī ir apļa treniņš, tas ir Purvciemā un man sanāk ļoti izdevīgi pa ceļam no darba uz mājām :-)
03.03.2011 17:05 |

Reitings 4718
chrissy, es jau nekačāju muskuļus, bet tomēr pirmie jau muskuļi sāk strādāt un tad sāk dedzināties tauki.

Kleksi, tad jau tas pats, kas mums tur. :-)
03.03.2011 18:05 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits