Esmu sastapusi daudz vēršus, strādāju kopā ar vēršiem(pēc horoskopa) un varu teikt, ka viņiem piemīt humora izjūta, enerģija, ļoti enerģiski cilvēki, ar savu ātro dabu mēdz nodarīt arī daudz kaitējuma, man visa vadība ir vērši, neapšaubu viņu vadītprasmi, vērsim labāk būt vadītājam nevis tam kas baksta no apakšas vadītāju, jo neapšaubāmi viņš darbā ir stiprs cilvēks, bet kā teicu ļoti strauja daba... Par emocionalitāti grūti spriest jo uzskatu, ka tas nav atkarīgs no horoskopa zīmes.
Vēzis ir mans pašreizējais draugs un iepriekš arī satikos ar Vēzi, viņš ir komunikabls cilvēks, pašpārliecināts, ļoti mērķtiecīgs, uzsveru ļoti mērķtiecīgs(abi tādi bija), visa enerģija ir veltīta mērķa sasniegšanai, vēži ļoti daudz grib, viņi sev paši uzkrauj smagu nastu ko grūti panest, taču to nevēlas īsti atzīt. Attiecībās vēzis ir koķetētājs, viņš neizcelsies ar smalko stilu, sievietes aplidošanu ar ziediem, rotām, svecēm jo viņš ir praktisks, taču viņš rūpējas par savu otro pusi.
Vēzis labprāt izbauda visus labumus, vienīgi kā iespējams varēsi piesiet Vēzi ir uztaisot bērnu, jo lai nu ko bet pret ģimenes vērtībām viņš ir atbildīgs!
Mežāzis ir mērķtiecīgs, uzticīgs darbam taču viņa mērķi kaut kur aprobežojas, tāpēc ka neizvērtē savas spējas un iespējas, esmu no mežāžiem dzirdējusi vareni izkaltus plānus taču vairāk arī neko, tā teikt liela mute mazi darbi!