Kapēc atkailināties?

Reitings 345
Reģ: 07.06.2009

Aizvakar man izvērtās diskusija ar kādu paziņu- vīrieti.

Viņš man uzdeva jautājumu- kapēc pēc manām domām sievietes fotogrāfējās kailas,atkailinās, jeb īpaši bildēs izceļ krūtis, dibenu?Un šādas bildes liek publiskai apskatei, kad es jautāju kapēc tāds jautājums?

Viņš atbildēja- Kad tā pašķirstiju draugu draugus, sanāca ļoti daudz šādus profilus ieraudzīt.

Un man tas nav skaidrs.

Vot, kā Jūs uzskatat, kapēc šodien tas ir aktuāli?

Un ja jums kādreiz gadās, vai ir kāda sāda bilde, kapēc jūs izliekat publiskai apskatei?

Tas ir tapēc ka pietrūkst uzmanības un pašpārliecinātības vai kā?

02.03.2011 00:07 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
uuuu :D tu proti smīdināt :D
kāpēc internetā? jo es neizsakāmi gaidu vasaru, kad varēšu izklāties karstās smiltīs. Ir prieks ieiet dr.lv, kur pirmais skats ir uz mani brūnu un laimīgu. Un tavai zināšanai, man pofig, kas mani tādu redz :D Statistikas nelietoju, un, cik saprotu no tevis, smadzenes ne tik :D lai nu tā būtu :-P
02.03.2011 00:44 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
es, piemeram ,gribu bildeties kaila mango meitenei, bet neuzdrosinos(sakara ar to, ka domaju tas varetu negat ietekmet manu karjeru). kapec. gribu, lai redz cik es skaista esmu un nepieejama :-D
02.03.2011 00:50 |

Reitings 414
Reģ: 29.01.2009
Manuprāt šādi sievietes ceņšas izcelt tieši to, kas viņās ir skaists, kurai tas ir dibens, kurai krūtis, nujā tā ir sava veida reklāma sievietei. :-)
02.03.2011 00:53 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
Draugos tas tā varētu būt, ka gribas pašapliecināties.
Esmu pat nolēmusi nofotogrāfēties nedaudz erotiskā un mākslinieciksā fotosesijā pie ļoti laba fotogrāfa, jo .. kāpēc ne? Man ir viss nepieciešamais un man patīk skaistas fotogrāfijas.
Kaut ko no tā droši vien ieliktu arī internetā, savos profilos, kuri ir absolūti privāti un pieejami tikai draugu lokam.
Tādu sevis diezgan lētu reklamēšanu apakašveļā iekš draugiem.lv uzskatu par visai muļķīgu.
02.03.2011 00:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)