Ja, esmu tik prieciga ka beidzot saulite jau uzgriezusi savu karsto vaigu :-D tik zel,ka mana istaba nav saules puse, tapec parsvara dzivojos pa viesistabu :-)
Nesvinu, tacu jau no bernibas tetis mani palutina ar saldumiem saja diena, ari draugs parupejas par ipasas dienas sagadasanu ;-)
Priecē,ka jau marts (l)
Vakar ar draugu jau izdomājām ko un kā apsveiksim savas mammas (l)
Gan jau draugs mani arī kā pārsteigs,priecāšos puķīti-sagribēju tulpes (l) :-D
Noskaņojums lielisks! un jā, pavasari gaidu, patiesībā esmu sagaidījusi :) par 8.03. atkarībā, ko uzskata par svinēšanu - pieņemu apsveikumus un dāvanas, taču galdu nekāju varbūt kādu vīnu un tā :)
Darbā vienmēr pasvinam, vīrs vienmēr apsveic, tāpat citi zināmie vīrieši cenšas sveikt. Jo vairāk svētku, jo labāk-cilvēki vismaz pāris dienas gadā ir priecīgāki nekā ikdienā. :-)
noskaņojums ļoooti labs!
priecē saulīte aiz loga un jau ļoti jūtamais pavasaris! (l)
būšu priecīga, protams, par kādu tulpi, taču atsevišķi ar svinēšanu neaizraujos. :-)
Man gan istabā trīs logi un divos no tiem spīd saulīte (l) Tik lieliska sajūta :-P
Jā manuprāt šajā dienā visas sievietes jūtas ļoti īpašas kā ne kā sieviešu diena un vīrieši dāvina ziedus (l)
redzu, kā aiz loga saule noēd sniegu, tas priecē :-D .. noskaņojums lielisks, jau vakardien jutos pacilāta :-D ... manuprāt, svētku nekad nav par daudz un ir ļoti patīkami saņemt tai 8. martā kādu lakstiņu, kā arī apsveikt citus (l)
Baigais prieks, ka nu jau iet uz labo pusi un tas sasoditais aukstums beigsies drīz :) Turklāt somēnes beidzot draugs no UK mājās atbrauks. :) Diemžēl uz 8. martu gan viņš vēl nebūs ta ka tā man būs parasta diena .:)
jaa laiks aatri skrien...man pavasaris iestasies apriili,martaa nekad vel neesmu par pavasari domajusi!
8.martu nesvinu..a ko tur svinet,tas ka esmu sieviete?vareeju jau arii buut viirietis,bet maate daba leema but sievietei :-D