esmu nesaprašanā

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009

Sveikas visas beibes, kas vel neguļ (l)

Gribu pastāstīt par puisi, kas man liek uztraukties. :/

Lieta tāda, ka pirms 3 gadiem iepazinos virtuāli ar puisi, jauks puisis, bet nav mans tips. Tajā laikā man bija attiecības ar mani bijušo draugu, un tajā laikā virtuāli iepazītais puisis par katru varīti ņēmās mani aplidot, teica, ka es piederēšu viņam utt, pat baisi sametās.

Tagad man ir citas attiecības, ar tagadējo draugu esmu kopā 2 gadus, bet šis virtuālais puisis vēljoprojām cenšās mani dabūt sev. Viņš 3 gadus kaļ plānus kā to izdarīt un pat nemēģina veidot attiecības ar citām sievietēm. Šim virtuālam draugam ir 25 gadi(it kā jau pieaudzis cilvēks) un dzīvē esam redzējušies tikai vienu reizi. Kādu laiku bija miers no viņa, bet viņš atkal ir parādījies un neliek mani mierā, saka ka mīl un ir gatavs uz visu. Es tikai nesaprotu, kā var mīlēt cilvēku ko esi redzējis 1x un saraksties virtuāli 3 gadus. Viss jau būtu labi, bet viņš ir kļuvis vienkārši apsēsts un nenormāls, viņš draud manam puisim, draud man. Tas vienkārši vairs nav izturams! Ko darīt šādā situācijā? :-/ :'-(

28.02.2011 02:47 |

Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
Man ta ir gadijies ar vismaz 3 puisiem :-D Tie ir kautkadi interneta psihopati, sola taisitt pasnavibas un dara visadas mulkibas, kas bremze partraukt kontaktu,bet nu, jo atrak to izbeidz, jo atrak viss beidzas. Un visi pasnavnieki vel ir dzivi. Galvenais ignore vinu 100% vai ej uz policiju. Ja tuu vinam atbildesi,tas bus ka saldais ediens un vins kals jaunus planus, ka tevi iebiedeet,vai uzturet kontaktu.
28.02.2011 03:57 |

Reitings 2051
Reģ: 29.01.2009
Es uz polijicu. Un nekādā gadījumā neatbildiet uz viņa draudiem - ne tu, ne draugs. Gan vēstules dr.lv, gan sms ziņas iespējams izmantot kā pierādījumus policijā. Tā ka, ja tiešām izjūtu draudus savai dzīvībai, tad dodiest policiju, raksti iesniegumu un tālāk jau tev tur pateiks ko darīt.
28.02.2011 11:21 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Ak dies, tad tā nelaime. Nobloķē draugos un nokārto, ka no viņa tel. nr. nav iespējams saņemt sms un zvanus. Tas viss ir izdarāms. :-|
28.02.2011 12:22 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Hmm...interesanti, trīs gadus saraksties ar puisi,kurš Tevi neinteresē un kurš neesot "Tavs tips" :-/ Piedod, bet šī situācija rada iespaidu par paštīksmināšanos :-/
28.02.2011 14:07 |

Reitings 2186
ziemas_roze
ka jau es sakuma mineju, puisim viss bija kartiba, jau sakuma bridinaju ka man ir attiecibas, mes saraxtijamies gluzi kaa draugi, vins bija kaa padomdevejs, vareja izrunat visu un par visu, jauks patikams cilveks, nu gluzi kā virtualais draugs, pazina, tik tiesam tacu viena bridi vinam kkads klikšķis galva notika
28.02.2011 17:21 |

Reitings 1010
Reģ: 07.02.2010
Man ar līdzīgi ir bijis :-D
Sarakstījos ar vienu puisi, jauks, izskatīgs utt...bet nu tomēr kaut kas bija kas attur. Tad nu satikāmies, jutu ka patīku, bet es biju kaut kā vienaldzīga jau sākumā, jo uzskatīju tikai kā labu laika pavadīšanu, acīmredzot viņš gan tā nedomāja :-D
Un tad arī piekritu nākamajai tikšanās reizei,drīzāk jau viņš pierunāja mani(kaut gan galīgi negribēju)tas bija pēc tusiņa galīgi neizgulējusies un mazliet pohaina :-D Un ko šis izdara? Sadāvina man kaudzi ar garām, sarkanām rozēm un atzīstas mīlestībā :-D es biju uz mutes, nezināju ko teikt.. tad nu šis atkal centās pierunāt satikties.. teica ka esmu īstā, ka mīlot utt..kādu laiku nelika mieru, bet kaut kā tomēr pārgāja šim, tagad pēc 3 gadiem atkal kaut kā bik parunājām un abi iesmējām par šito visu :-)
Mans secinājums-tas ir tikai laika jautājums, ja ignorēsi, neatbildēsi liks tev un tavam draugam mieru! :-)
p.s.-zinu kas tu esi, tu ar savu draugu esat skaists pāris, veiksmi jums :)
28.02.2011 18:31 |

Reitings 2186
pandory - PALDIES! (l)
01.03.2011 19:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)