Labrīt! (l) Skatos, vēl neviena nav uzcepusi beztēmu, tad nu man tas gods! Šonakt ļoti labi izgulējos, man par to prieks, jo šovakar jābūt formā - žetonvakars.:) Vēl pēdējie sagatavošanās darbi tik atlikuši.
Sveiki visām!
Vakar tik jauks vakars tika pavadīts! nosvinējām vedējmātei 30g.dzimšanas dienu, izdziedājāmies, izdejojāmies!
žēl, ka šodien vīram jābrauc prom uz spēli.. es laikam pa mājām, atputīšos no visa! labprāt uz kino aizbrauktu.. bet kkā vienai negribās.. :-/
rīt doma pavadīt ar draugiem dienu.. gribas redzēt draudzenes punci! ar lieliem soļiem tuvojas laiks, kad mazajam būs laiks ierasties šajā lielajā pasaulē! :-)
Labtit!klubaa patuseets,padejots tagad vismaz uz kaadu laiku miers :-D vieniigi zinaju ka uz ČBK nevajag iet :-D :-D
veljoprojam šokā par taksometra cenaam,paari akmens tiltam nobraukt,skaitiitaajaa gandriiz 2viits un vispar liidz maajaam nereali augsta summa (e)
vakar beidzot kletinju dabuuju (l) un gribas jau atkal jaunu :-D
sodienas planos lekcijas un vakaraa pa majam,maybe kadu filmu paskatiishos :-)
Vīrietis man somā ielika grāmatu "Marsa un Veneras attiecību noslēpumi" :-D Sasmaidījos :-)
Starp citu, diskusijā par grāmatām vismaz divas meitenes ieteica izlasīt Maikla Ņūtona "Dvēseļu ceļojums". Vakar ieraudzīju grāmatplauktā šo grāmatu un sapratu, ka tā teju ir zīme- jāizlasa! Protams, uzreiz pēc "attiecību mākslas" grāmatas izstudēšanas :-D Man jau kaudzītē krājas ieteiktās grāmatas. Visu cieņu- apbrīnoju vīriešus, kas lasa :-)
Sveikas! (l)
Sadarīju lauku darbus, tagad nedaudz atpūšos, nez kāpēc ūdens pazudis, laikam būs aizsalis, kaut gan šī nakts, salīdzinoši ar citām, bija silta un ir vēljoprojām silts :)
Plānos sakopt māju, pagatavot garšīgas pusdienas un vakarā beidzot tā kārtīgi atpūsties.
Becky
Uztaisi tirdziņu ar izgatvotajām brošām. :-)
Vispār labrīt, čučēju labi , vakar biju pie dakteres un izskatās, ka nāksies dzert zāles... :-/
Šodien plānos uztaisīt prezentāciju priekš prakses un sarakstīt atlikušos krikumus. Rīt jau uz skolu ... (t)
vajadzētu piekopt māju, bet roka neceļas, varbūt vēlāk :-D :-D
Es pārsitu lūpu, ieskrienot metāla durvīs :D Vakar, kamēr biju vannā, zvans pie durvīm. Dikti ātri skrēju atvērt un, raujot vaļā metāla durvis, kaut kā neparēķināju, ka mana seja tām atrodas pārāk tuvu. Rezultātā ar durvju malu pārsitu sev lūpu :-D :-/ Vakar vēl bija tīri ok, bet šodien tas zilums un uzpampums ir nopietni izpleties.
Magdalēna
Ja man tā gadītos tad zobi būtu primārais par ko uztrauktos... :-D
Cikos tā filma būs ?
Vakar skatījos Eisu Venturu, 100 reižu redzēta, bet tāpat patīk :-D
Šovakar laikam Eirovīzija :-D
Tagad man ir milzīgs fāāāāk,ka man Rīgā nav TV :D
Nu,neko darīt :D
Starp citu,ir kāda bijusi tajā D.Dombrovskas veikalā ''Moodroom''?Tagad ienāca prātā,ka varētu tur šodien aiziet.Tur kkas normāls ir vai arī tas ir kārtējais krutais mākslinieku/vintidža lietu veikals,kur viss ir drausmīgi dārgs?
Dombrovskas veikals ir slēgts. Biju tur pāris reizes iegriezusies un sev neatradu pilnīgi neko. Drēbes tur ir izteikti oldschool - 60to gadu kurpes, vecmammu somiņas, veci džemperi utml. Tagad viņa savu preci iztirgo Andelēs.