mani nomāc mans izskats

Reitings 671
Reģ: 29.01.2009

Labvakar meitenes. Ceru ka visas nav nozudušas piektdienas baudīšanā un kāda varēs sniegt kādu noderīgu padomu, jeb vienkārši izteikt viedokli.

Pēdējā laikā esmu ļoti neapmierināta ar savu izskatu. Lielākā sāpe man ir sejas āda. Liekas tik nevesala, metas pumpas. Nezinu kādus līdzekļus lietot lai āda paliktu vesela un skaista.

Nākošais ir mati. Vasaras beigās nogriezu līdz pleciem un ļoti nožēloju, jo viņi ļoti lēnu aug un nemāku viņu normāli ieveidot lai skaisti stāv..Pluss viņi ir ļoti plāni..

Vēl visam klāt tagad ziemas laikā ļoti lūzt nagu. Tas ir tik šausmīgi, paskatos spogulī redzu nogulušu bālu meiteni, ar nevesalu ādu un matiem...

un galu galā es nemāku skaisti ģērbties.. Man ir tik daudz apģērba, bet es nemāku kombinēt, vienmēr uzvelku kas pa rokai, kādu bītleni un džinsas.. tas viss kopā mani padara šausmīgu..

Domāju beidzot sākšu iet uz solāriju, jo apnikusi bālā āda, kas pēc vasaras diez gan ātri ir izbalējusi.. Aizietu pie manikīra, friziera, dermatologa, BET man tam visam nav naudas. Eju autoskolā, tur aiziet visa kaut cik brīvā nauda... Drīz beigšu skolu, jāsāk strādāt, bet kur es tādā paskatā, ka nemāku pati skaisti izskatīties? Kā citām izdodas? AR KO SĀKT? Kā iemācīties kombinēt apģērbu? Kā kopt ādu, matus, neizlietojot kaudzi naudas?

26.02.2011 01:20 |

Reitings 671
Oi, skaidrs. Bet ja man nav sulas spiedes? :-O
26.02.2011 02:02 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
tagad tu vari smieties,man arii nav,nu ko veseliib as labaa neizdariisi, man ir rīve un sietiņš :-D,kriize
26.02.2011 02:06 |

Reitings 671
Aaa nu skaidrs.. būs jāizmēģina :-D
26.02.2011 02:17 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Ādai vajag iet pie dermatologa un mainīt uzturu.
Matus-iztaisnot nav nekāda lielā māka,salokot jau nu arī ne. Uzpin franču bizi,parastu bizi,sasien copi.
Nagiem-vitamīni un uzturs.
Apģērbs-Ja tev ir daudz apģērba,noteikti viss nav tikai džemperi un džinsi, uzvelc jaciņu,blūzīti,svārkus,kleitas,tunikas,vestītes.Šajā jautājumā ir tikai pāris varianti-1. tu esi pārāk slinka,velc kas pirmais pagadās. un 2.Tev nav absolūti nekādas stila izjūtas.

26.02.2011 02:20 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Jāsāk pirmkārt ar ēšanas paradumiem :-)
ādai viennozīmīgi palīdz pareizs uzturs- es jau mēnesi ēdu ļoti pareizi un dzeru daudz ūdens, rezultāti tiešām ir.
Nelietoju vispār cukuru- nekur un nekādu! Neēdu vispār neko, kas satur cukuru. Pilnīgi izvairīties nesanāk, jo pat pilngraudu maize satur 1,4 gr, bet nu tas ir sīkums. :-D
Un nelietoju uzturā baltos miltus- vispār neko no baltajiem miltiem- šodien nopirku pat pilngraudu makaronus (l) garšo tiešām labi.
Nelietoju arī nekādus rūgstošos alkoholiskos dzērienus!!!
Vairāk dārzeņus, augļus, graudaugus (l)
Vispār interesanti arī, jo tagad pievēršu uzmanību vairāk pārtikas produktiem, sastāvam, receptēm utt. :-D
Un pareiza ēšana ir labas ādas, matu un nagu noslēpums. (l)

Man šī mēneša laikā tiešām ir ļoti labi rezultāti un tas dod stimulu turpināt! :-)
26.02.2011 02:49 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
Par ūdeni piekrītu - tas tiešām ļoti palīdz ādai (l)
26.02.2011 02:56 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mana skolniece Chantelle!Turies! (l)
Es vienmer saku,jadoma,ko liek vedera...loti daudz atkarigs no zobiem,kunga! |-)
Ar abgerbu-loti vienkarsas ,bet gaumigas drebes vienmer noder,lai izskatitos labi-vienkarsi vajag pareizi saskanot krasas,audumus!Elegants,gaumigs nenozime -parblivets!Es loti daudz daru pati sava izskata laba,kaut gan varu atlauties,bet vienkarsi meginu pati-patik redzet ka iznak-piemeram nogriezu matus sev... :-D
26.02.2011 03:17 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
Nu pumpām man ļoti labi palīdzēja solārijs :)

Kā gāju uz solāriju, āda palika sausāka un pumpas ižuva un kādu laiku nemetās un sanāk divi zaķi ar vienu šāvienu :)

Un vēl jo projam, kā vairāk pumpas, tā vairakas reizes pastaigāju uz solāriju!!!
26.02.2011 03:17 |

Reitings 563
Reģ: 17.02.2011
ViniPuh
Tiešām? Varu atzīties,ka nekad mūžā ne reizi neesmu bijusi solārijā.Negribu,lai tas izklausās pēc lielīšanās,taču mana āda (tpu, tpu, tpu)tiešām ir perfekta. Vienīgais,ko daru - dzeru daudz ūdens un dažādas tējas un no rīta un vakarā uzlieku kādu krēmu.
26.02.2011 03:23 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
3 mēnešus lietoju Merz Special dražejas pēc tam Nutricaps, kas domāti matu,nagu un ādas uzlabošanai, bet nekādi uzlabojumi nebija..tā kā tas neder visiem..matiem vispār nekas nepalīdz..ne profesionālās maskas, ne arī maskas no lētā gala..vienīgi pret pumpām varu ieteikt Acne BP5
26.02.2011 03:30 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Ziemas roze-es Latvija gaju uz solariju-reti-ta seja palika uz isu laiku labaka-varbut likas ,jo iedegums "nomaske"tos defektus,bet seit sava puse ,pat nesaulojos vairs gandriz- secinaju,ka saule ari jauznem ar meru! |-)
Pilnigi piekritu par udens dzersanu! :-)
26.02.2011 03:31 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Solārijs nav slikts mazās devās :-) tagad biju 2 reizes, uzreiz ādiņa labāka, bet pēc tam gan paštiprināti lieku uz sejas mitrinošo fluīdu un arī ķermeņa krēmus un eļļas nežēloju. :-)

Emmanuelle, man taču ir vislabāka skolotāja! (l) :-)
26.02.2011 03:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits