155cm
Ar garumu esmu apmierināta, bet vot ar kurpju izmēru gan ne :-D Man ir 35.izm.un nekur normālas kurpes nevaru nopirkt, it sevišķi uz papēžiem. Par papēžiem gan baigi nepārdzīvoju, jo man cieņā ir sportiskais stils. Tā nu skrienu bezpapēžu apavos un izbaudu savas priekšrocības. :-D
Esmu 1,80m gara un man tas patīk. :)
Esmu jau pieradusi, ka gandrīz visur starp meitenēm esmu garākā vai arī, ka ir aptuveni tikpat garas kā es. :)
Bet, ja satieku kādu meiteni,kas ir manāmi garāka par mani, tad gan uznāk kompleksi. :D
Nu es lepojos ar 178, beeeet esmu diesgan masīva, un jā- ir arī liekais svars. Mans vīrietis ir ar mani vienā augumā- par to jau vairs nekreņķēju, bet nu sākumā bija kā bija... (t)
Lasu un nesaprotu, lielākā daļa te ir virs 1.70m, tātad manā augumā vai pat garākas, taču ejot pa ielu man lielākā daļa meiteņu liekas daudz īsākas par mani :D
tas- nu kā kurā reizē mēra. :D
bet visticamāk- 1,74
pēdējā laikā mani sāk apmierināt mans ķermenis.
augsti papēži man patīk, tos arī valkāju. nu, reizēm jau liekas, ka es kāds Eifeļa tornis, bet kopumā ir labi.
Esmu 1.75 m :-) Man patīk mans garums, arī papēžus man patīk valkāt :-P Pārsvarā man draudzenes īsākas par mani, bet mani tas neuztrauc. :-) Pusaudžu gados gan stresoju, ka biju garāka par citiem, arī par džekiem. :-/
180 cm. :) Un augstpapēžu kurpes arī valkāju!! :-D šad tad neērti, ka garāka par draugu izstiepjos, (kas gan notiek tikai tad ja velku paaugstus papēžus (neskaitas 7cm) :D ) bet, ko darīt, ja šad tad gribās tos papēžus ar? :-D